Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη για το νέο τηλεοπτικό project του και η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται τηλεοπτικά με τον Μουτσινά

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» βρέθηκε στα γυρίσματα για εορτασικό επεισόδιο του «Cash or Trash» και εκεί συνάντησε τον Νίκο Κοκλώνη.

Μέσα σ’ όλα, ο παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό project, «Secret Song», του οποίου έχει αναλάβει την υλοποιήση, ενώ παράλληλα απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά.

«Έχω κάνει την πρότασή μου στο κανάλι, αλλά αποφασίζει ο Alpha. Θεωρώ

ότι “Secret Song” χωρίς Νίκο Αλιάγα δεν γίνεται, οπότε κάτι θα κάνει ο Νίκος σε αυτό το project» είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά: «Ό,τι είναι να μάθετε, θα το μάθετε από τον Νίκο. Εννοείται ότι θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης, έχουμε κάνει και το “Celebrity Travel” κι είχαμε περάσει τέλεια. Είχαμε χημεία πιστεύω. Βέβαια αυτός δεν τραγουδά καλά. Αυτή είναι η διαφορά μας».

Διαβάστε επίσης: 

Άννα Βίσση στο «Πρωινό μας»: «Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες ακόμα στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση»

Παναγιώτης Τριβιζάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό του από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή

Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Έπεσαν οι τελικές υπογραφές για το διαζύγιό τους -Οριστικό τέλος στον γάμο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα