Άννα Βίσση στο «Πρωινό μας»: «Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες ακόμα στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή της «Πρωινό μας» και τον Αρτ Αντιμιάν έκανε η Άννα Βίσση.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα, εξηγήσε το νόημα του καινούργιου της τραγουδίου, Gazoza, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο κομμάτι του φλερτ, αποκαλύπτοντας πως ποτέ δεν ήταν άνετη με αυτό.

Για τον Νίκο Καρβέλα: «Ο Καρβέλας κι εγώ είμαστε ένα. Ότι γράφει είναι σαν να το έχω γράψει εγώ και ότι τραγουδάω είναι σαν να το

τραγουδάει αυτός. Δε χρειάζονται εξήγηση αυτά πλέον».

Για το κεντρικό νόημα του καινούργιου της τραγουδίου και το κομμάτι του φλερτ: «Το “απόψε η Άννα τα κάνει που@@@α” σημαίνει ότι απόψε η Άννα θα περάσει καλά ή ότι θα τα σπάσει και η Άννα, είναι η κάθε γυναίκα απλώς ριμάρει με το όνομά μου. Μια χαρά είναι το που@@@α, ένα επάγγελμα αποδεκτό, χρήσιμο σε αρκετό κόσμο. Το νόημα του τραγουδιού είναι ότι θέλω να βγω έξω από τα ρούχα μου, να ξεσκάσω, να διαμαρτυρηθώ, πολλά μπορεί να σημαίνει.

Το κεντρικό νόημα του τραγουδιού είναι νομίζω το, “τι άλλο πια να κάνω η γυναίκα”. Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση, να φλερτάρουμε πιο άνετα και πιο ευθέως. Οι άντρες είναι πιο ευθείς μαζί μου. Δεν ήμουν άνετη στο να φλερτάρω και νομίζω ακόμα δεν είμαι. Νομίζω αυτό το κρατάει αυτό που είμαι, “η διάσημη Άννα Βίσση”. Με τους άντρες πάντα ήμουν λίγο πιο κρατημένη, ίσως φταίνε και αυτοί που δεν είναι άνετοι μαζί μου».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Είναι σίγουρη πως στο τέλος θα δικαιωθεί»

Παναγιώτης Τριβιζάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό του από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή

Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Έπεσαν οι τελικές υπογραφές για το διαζύγιό τους -Οριστικό τέλος στον γάμο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα