Άννυ Πανταζή: Φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο της αδερφής της, Κλέλιας!

Την Δευτέρα 17/7 η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος υποδέχτηκαν τον τρίτο καρπό του έρωτά τους! Η Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, γεγονός που γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τρις..ευτυχισμένοι. Αυτό είμαστε!! Επιτέλους σε κρατάμε αγκαλιά!!!
Ήρθες για να ολοκληρώσεις την οικογένεια μας.. Όνομα μπορεί να μην σου έχουμε βρει ακόμη.. αλλά αν ήσουν Ινδιάνος θα ήσουν ο “Ήρθα για να Μείνω”! Και οφείλουμε όλη αυτή την ευτυχία στις δυο

αυτές γυναίκες, την γυναικολόγο μας Κατερίνα Παπακωνσταντίνου & την εξαιρετική μαία μας!

Από την αρχή αυτής της 3ης εγκυμοσύνης έως και τώρα που πάμε σπίτι μας, ήταν εκεί! Και αυτό τα λέει όλα! Γιατί τώρα είσαι εσύ εδώ! Ευχαριστούμε και το μαιευτήριο που για 3η φορά έγινες το πρώτο μας «σπίτι»! Ευχαριστούμε και όλους εσάς για τις πάρα πολλές ευχές που μας έχετε στείλει!!! Να είστε όλοι καλά», είχε γράψει η Κλέλια Πανταζή στα social media λίγες ώρες αφότου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

View this post on Instagram

A post shared by Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)

Στο πλευρό της Κλέλιας Πανταζή πάντα η αδερφή της, Άννυ, η οποία έχει ξετρελαθεί με το νέο μέλος της οικογένειάς του και δεν μπορεί να το κρύψει. Μάλιστα, η ίδια έκανε μια νέα ανάτηση με τον μικρό της ανιψιό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία του μικρούλη και έγραψε χαρακτηριστικά:«Θα τα φάω αυτά τα χειλάκια».

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπία Χοψονίδου: Διοργάνωσε «barbie party» για τα γενέθλια της κόρης της – Φωτογραφίες

Ελένη Χαμπέρη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές – Η ανακοίνωσή της

Νίκος Μουτσινάς – Ζέτα Μακρυπούλια: Κοινές διακοπές για τους παρουσιαστές! Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα