Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η ανάρτηση μετά τη συνέντευξη στους γονείς του Άλκη Καμπανού -«Ποτέ ξανά»

Οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, Μελίνα Κακουλίδου και Αριστείδης Κομπανός παραχώρησαν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ και την Αντριάνα Παρασκευοπούλου μετά το τέλος της δίκης για τη δολοφονία του.

Οι δυο τους μίλησαν στην δημοσιογράφο για την τραγική εκείνη βραδιά που δολοφονήθηκε ο γιος τους αλλά και τον αγώνα τους μετά τη δολοφονία. Μεταξύ άλλων, η κυρία Μελίνα περιέγραψε πως «ο Άλκης ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ένα παιδί γεμάτο χαρά και φως.

Πάντοτε χαμογελαστός. Παντού δημιουργούσε φιλίες. Ήταν γεμάτος αγάπη. Ήξερε να δίνει».

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησαν οι δυο γονείς, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου σημείωσε μέσα από ανάρτηση στα social media το εξής: «Η ιστορία του Άλκη δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ».

Λίγο αργότερα έκανε και δεύτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαιασμό στο Facebook, στην οποία έγραψε: «Ένα παιδί δοτικό γεμάτο από αγάπη. Ο Άλκης, μέσα από τα λόγια των γονιών του, στην πρώτη τους συνέντευξη μετά τη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού τους. Μια δημοσιογραφική αποστολή στη Βέροια μαζί με τον Κώστα Καντούρη, που μας αποκαλύπτει όσα έγιναν πριν και μετά τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν στη Χαριλάου της Θεσσαλονίκης την 1/2/2022. Το μήνυμα είναι ένα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ».

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπία Χοψονίδου: Διοργάνωσε «barbie party» για τα γενέθλια της κόρης της – Φωτογραφίες

Ελένη Χαμπέρη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές – Η ανακοίνωσή της

Νίκος Μουτσινάς – Ζέτα Μακρυπούλια: Κοινές διακοπές για τους παρουσιαστές! Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα