Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην πισίνα με τον 8 μηνών γιο της -Φωτογραφίες

Πριν από μερικούς μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, ένα υγιέστατο αγοράκι. Από εκείνη την ημέρα η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είδα τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά και προς το καλύτερο!

«Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του γιου μας και μετά τον θρησκευτικό γάμο. Ξεχωριστά τα μυστήρια. Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Προέχει η βάφτιση του παιδιού, αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό

το καλοκαίρι η βάφτιση», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσον αφορά τη βάφτιση του μικρού της πρίγκιπα και τον θρησκευτικό γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει στο πλευρό του γιου της που θα πάρει το όνομα Βλάσσης. Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες η παρουσιάστρια που απέχει φέτος από την τηλεόραση έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πως περνάει με τον το καλοκαίρι της.

Συγκεκριμένα, η γλυκιά μανούλα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να κάνει μπάνιο στην πισίνα με τον μικρούλη της που της έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά. Στη σχετική της ανάρτηση δημοσίευσε και άλλα στιγμιότυπα για το πως περνάει αυτές τις μέρες.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπία Χοψονίδου: Διοργάνωσε «barbie party» για τα γενέθλια της κόρης της – Φωτογραφίες

Ελένη Χαμπέρη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές – Η ανακοίνωσή της

Νίκος Μουτσινάς – Ζέτα Μακρυπούλια: Κοινές διακοπές για τους παρουσιαστές! Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα