Άννα Μπεζάν για την τραγωδία στα Τέμπη: «Σε τι κόσμο έχω φέρει το παιδί μου;»

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη με τα δύο τρένα. Οι νεκροί έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τους 47, με τους τραυματίες να είναι 57. Οι 6 σε κρίσιμη κατάσταση στη Μ.Ε.Θ.

Στα social media από εχθές έχει γίνει χαμός με τις αναρτήσεις περί του τραγικού γεγονότος, αφού κανένας ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη. Ανάμεσα σε αυτούς

και πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz, τα οποία θέλησαν να εκφράσουν την θλίψη τους δημόσια.

Μέσα σε αυτά τα πρόσωπα και η Άννα Μπεζάν, η οποία έγραψε μερικά λόγια – συναισθήματά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την τραγωδία που χτύπησε τη χώρα μας μετά τη μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Η γνωστή ηθοποιός που έγινε πριν από μερικούς μήνες μάνουλα για πρώτη φορά, στο συγκεκριμένο της post αναρωτιέται σε τι κόσμο έφερε την κόρη της, την μικρή Χριστίνα, αφού έβαλε τη θέση της στη θέση των μαμάδων που έχασαν τα παιδιά τους σε αυτό το δυστύχημα.

«Τραγωδία. Σκέφτομαι με όλα αυτά που γίνονται, με όλα αυτά που ακούω, σε τι κόσμο έχω φέρει το παιδί μου… Πως μπορώ να είμαι σίγουρη για την ασφάλειά της όταν η κοινωνία μας έχει γεμίσει ανεύθυνους ανθρώπους, πως μπορώ να είμαι σίγουρη ότι το παιδί μου θα είναι καλά όταν υπάρχουν άνθρωποι που αντί να φροντίζουν για τη διαδρομή, δίνουν τέλος σε αυτή. Πως θα νιώσω ασφάλεια όταν σταθεί στα πόδια της και δε θα είμαι εγώ εκεί; Θερμά συλλυπητήρια», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μπεζάν.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η Άννα Μπεζάν -η οποία γράφει ένα παιδικό παραμύθι- είχε μιλήσει για την σπάνια πάθηση της κόρης της, η οποία την άγχωσε πάρα πολύ, χωρίς ωστόσο να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

«Το παιδί ταλαιπωρήθηκε 1,5 μήνα, ήμασταν στα νοσοκομεία αλλά σημασία έχει ότι το παιδί τώρα είναι μια χαρά. Είναι μια μοναδική περίπτωση αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ, θα μαθευτεί όταν βγει και το βιβλίο μου. Απλά επειδή είναι αρκετά σπάνια αυτή η περίπτωση, αποφάσισα να γράψω γι’ αυτό για να βοηθηθούν κι άλλες μανούλες», είχε αναφέρει στην κάμερα του «Happy Day».

Διαβάστε ακόμα:

Σοκαρισμένη η Ζωή Παπαδοπούλου: Αγνοούμενη στα Τέμπη υπήρξε μαθήτριά της

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Σε ένα ζήτημα χρόνων η κυβέρνηση προσπάθησε να δώσει λύση εν μια νυκτί»

Τέμπη: «Πάγωσε» η Ράνια Τζίμα στον αέρα του Mega από μαρτυρία επιβάτη – «Ήταν ένα μωράκι 6 μηνών»

Keywords
Τυχαία Θέματα