Τέμπη: «Λύγισε» on air η Ανθή Βούλγαρη -«Τα λόγια είναι περιττά»

Σοκ και ανατριχίλα έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το γεγονός ότι τουλάχιστον 47 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Μια γυναίκα που ονομάζεται Αντωνία θρηνεί για τον σύζυγό της και τον γιο τους, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στη μοιραία αμαξοστοιχία. Σήμερα το πρωί, η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και η μαρτυρία της συγκλόνισε τους δυο παρουσιαστές, Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Έβαλα στο τρένο τον άνδρα μου και το παιδί μου και μου δώσανε πίσω στάχτες και αποκαΐδια . Δεν μου

δώσανε πίσω το παιδί μου… τίποτα. Ο άνδρας μου με το παιδί μου ήταν στο πρώτο βαγόνι, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ ούτε να τους κηδέψω. Σήμερα κηδεύεται όλη η Αθήνα», είπε η κα Αντωνία στον αέρα της πρωινής εκπομπής του MEGA.

Η Ανθή Βούλγαρη «λύγισε» on air με τις συγκλονιστικές περιγραφές για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τόσο απρόσμενα και άδικα τη ζωή τους.

Η παρουσιάστρια-δημοσιογράφος ξέσπασε σε δάκρυα και ζήτησε από τους συνεργάτες της στην εκπομπή να προχωρήσουν στην προβολή του επόμενου βίντεο, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση.

«Μπορείτε να ρίξετε βίντεο; Ρίξτε το βίντεο με τις μαρτυρίες γιατί τα λόγια είναι περιττά», είπε ξεσπώντας σε δάκρυα η Ανθή Βούλγαρη.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2/3

Σοκαρισμένη η Ζωή Παπαδοπούλου: Αγνοούμενη στα Τέμπη υπήρξε μαθήτριά της

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Σε ένα ζήτημα χρόνων η κυβέρνηση προσπάθησε να δώσει λύση εν μια νυκτί»

Keywords
Τυχαία Θέματα