Άννα Μπεζάν -Δημήτρης Παππάς: Βόλτα με την κόρη τους και την Χριστίνα Παππά -Φωτογραφίες

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς διανύουν μια πολύ ξεχωριστή περίοδο στη ζωή τους, καθώς εδώ και λίγους μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Η μικρή τους πριγκίπισσα ήρθε στη ζωή στις 15 Σεπτεμβρίου και έχει κλέψει τις καρδιές του μπαμπά και της μαμάς της.

Η μητέρα του Δημήτρη Παππά, Χριστίνα φροντίζει να είναι συνεχώς δίπλα στον γιο της και τη νύφη της και τους βοηθάει σε οτιδήποτε χρειαστούν με το μωράκι τους.

Πρόσφατα, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια χαλαρή έξοδο μαζί με την κόρη του και τη Χριστίνα Παππά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια να κάνει

τη βόλτα της στους δρόμους της Γλυφάδας και, όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, οι τρεις τους έδειχναν να είναι ιδιαίτερα χαλαροί και ευδιάθετοι.

Πριν από μερικές μέρες, η Άννα Μπεζάν παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για τη  πάθηση της κόρης της. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση, όμως απέφυγε να πει περισσότερα καθώς θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα παιδικό βιβλίο και μέσα από αυτό θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Γράφω ένα παιδικό παραμύθι και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, σχεδόν το τελειώνω. Είναι καθαρά ένα βιωματικό βιβλίο, το οποίο θίγει ένα δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής όσον αφορά στην κόρη μου γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα. Το παιδί ταλαιπωρήθηκε 1,5 μήνα, ήμασταν στα νοσοκομεία αλλά σημασία έχει ότι το παιδί τώρα είναι μια χαρά.

Είναι μια μοναδική περίπτωση αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ, θα μαθευτεί όταν βγει και το βιβλίο μου. Απλά επειδή είναι αρκετά σπάνια αυτή η περίπτωση, αποφάσισα να γράψω γι’ αυτό για να βοηθηθούν κι άλλες μανούλες», αποκάλυψε η Άννα Μπεζάν.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τσαλίκης: Δύσκολες στιγμές για τον τραγουδιστή -«Θα μας λείψεις»

Survivor All Star: Σαλταφερίδου κατά Βασάλου -«Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;»

Survivor All Star: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Μελίνα Μεταξά -«Είναι τόση η απογοήτευσή μου γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα