Survivor All Star: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Μελίνα Μεταξά -«Είναι τόση η απογοήτευσή μου γιατί…»

Το βράδυ της Δευτέρας (13/02), το «Survivor All Star» επέστρεψε στους δέκτες μας με καινούργιο επεισόδιο.

Κατά τη διάρκεια αυτού, η Μελίνα Μεταξά ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα, καθώς το πρόβλημα υγείας της δεν της επιτρέπει να συμμετέχει στα αγωνίσματα και βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο.

«Άλλη μια ημέρα ξημέρωσε κι είναι τόση η απογοήτευσή μου γιατί θα πρέπει να είμαι αρκετό χρονικό διάστημα εκτός των αγωνισμάτων. Αυτό το πράγμα να με στενοχωρεί να με έχουν σαν πάτημα και να λένε δεν ξέρουμε πότε θα γίνει καλά, να βρίσκουν δικαιολογίες και να με έχουν σαν εύκολη λύση

και στις χαμένες ασυλίες να με ψηφίζουν για αυτό», είπε συγκινημένη η Μελίνα Μεταξά.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμπλήρωσε από την μεριά της: «Η Μελίνα είπε ότι θα πει στον γιατρό να παίξει… Μετάνιωσα για την ψήφο μου στον Chris. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ψήφιζα την Μελίνα. Σέβομαι την υγεία της, αυτό το θέμα δεν αγγίζεται, αλλά τι να την κάνω εδώ πέρα μία παίκτρια, η οποία είναι τρεις εβδομάδες τραυματίας κι η γιατρός λέει άλλες τρεις;

Εμείς γιατί είμαστε εδώ; Γιατί υπάρχουμε; Και γιατί να ψηφίσω τον Κρις, ο οποίος προσπαθεί, φέρνει δεν φέρνει νίκες, αλλά είναι εδώ και πολεμά. Γιατί να του κόψω τα φτερά; Μετανιώνω με τον εαυτό μου. Δεν έπρεπε να ψηφίσω τον Chris».

Η Μελίνα Μεταξά επέστρεψε στην καλύβα των Μαχητών στο επεισόδιο της Κυριακής (12/2) μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην υγεία της στο παιχνίδι. Η παίκτρια των Μπλε λιποθύμησε, νιώθοντας μια έντονη αδιαθεσία, η οποία προερχόταν από ένα χτύπημα σε προηγούμενο αγώνισμα.

Η παίκτρια των Μαχητών γύρισε ξανά στην καλύβα της, λοιπόν, φορώντας, όμως, ένα κολάρο στον λαιμό και εξήγησε στους συμπαίκτες της τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της. «Έχω μία πολύ μικρή κήλη, η οποία με το χτύπημα που είχα στο αγώνισμα και τη λιποθυμία μετά, προκάλεσε διάσειση και δημιουργήθηκε μια μικρή φλεγμονή, την οποία θα κοιτάξουμε. Θα πρέπει να φοράω αυτό το κολάρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Camilla Parker Bowles: Διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό -Η ανακοίνωση του Buckingham

Βάσια Παναγοπούλου: Οι αποκαλύψεις της «Ασπασίας» για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς»

Survivor All Star: Χάρος κατά Βασάλου -«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του»

Keywords
Τυχαία Θέματα