Survivor All Star: Χάρος κατά Βασάλου -«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του»

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» ήταν σήμερα (13/02) ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Μέσα σ’ όλα, ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star» μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντας πως έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του.

«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του Βασάλου, έχουν ακουστεί ψέματα έτσι ώστε να μην τα ακούω εγώ. Συγκεκριμένα από έναν άνθρωπο ο οποίος μαγείρευε, είχε την κατσαρόλα του, είχε τις προμήθειες. Εγώ είμαι ο εμβόλιμος παίκτης, δεν ήξερα

καν που βρίσκονται όλα αυτά.

Εγώ κάθομαι ψαρεύω, μπαίνω στην θάλασσα είτε ψαρεύω με ένα εργαλείο που έχουμε εκεί, φέρνω στην ομάδα μου φαγητό και τελικό το βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος κάθισε μόνο πέντε λεπτά να το καθαρίσει. Αυτό είναι κακό, δεν είναι δίκαιο. Δεν φάνηκε καν ότι εγώ έφερα φαγητό», είπε αρχικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Εμένα αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι το ψέμα. Ερχόταν ο Βασάλος και μου έλεγε ότι θα μιλήσει για εμένα να πάω σε κάποια εκπομπή, ότι με πιστεύει και από την άλλη να έβγαινε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Εύη Σαλταφερίδου και να τους λέει «τον κανόνισα». Αυτό δείχνει σκοπιμότητα».

Θυμίζουμε ότι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση με τον Chris Σταμούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, όμως ήταν ψύχραιμος και σεβάστηκε την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Πολυκάρπου: Εξηγεί γιατί ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του «Super Κατερίνα» -«Τον πανικό τον έπαθα μόνη μου»

Survivor All Star Spoiler: Η νέα παίκτρια που μπαίνει στο reality επιβίωσης

Ενδοοικογενειακή βία: Έσπασε το σπίτι και επιτέθηκε στην μητέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα