Έλενα Πολυκάρπου: Εξηγεί γιατί ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του «Super Κατερίνα» -«Τον πανικό τον έπαθα μόνη μου»

Το πρωί της Δευτέρας (13/02), η Έλενα Πολυκάρπου ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», την ώρα που μετέδιδε ένα ρεπορτάζ για το «Survivor All Star».

Η δημοσιογράφος, με αφορμή ένα λάθος που έγινε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση και εξήγησε πως υπάρχει ένα προσωπικό της θέμα που την έκανε να «λυγίσει» στον αέρα.

«Καλά, δεν παθαίνουμε πανικούς, θα τα πει ο Γιάννης. Μη βάζεις τα κλάματα, παιδί μου, είσαι καλά; Τι αγχώνεσαι, αγάπη μου;

Survivor παίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας την ταραχή της δημοσιογράφου.

«Όχι, απλά δε νιώθω λίγο καλά. Συγγνώμη, είναι κάτι δικό μου», απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Απλά αυτό που κάνεις θίγει εμάς μπροστά. Μας στεναχωρεί όλους και θα νομίζουν οι τηλεθεατές ότι σου κάνουμε τίποτα εδώ», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εντάξει, παιδιά, απλώς δεν ένιωσα λίγο καλά», ξεκαθάρισε η Έλενα Πολυκάρπου και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.

Πριν από λίγες ώρες, (13/02), η Έλενα Πολυκάρπου έκανε μια ανάρτηση Instagram και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Polykarpou (@epolykarpou)

«Ούτε εγώ να πήγαινα “Survivor”!!! Ήταν σαν να ξέχασα ξαφνικά όσα ήθελα να πω και αγχώθηκα σαν παιδάκι που σηκώθηκε να πει το μάθημα και το ξέχασα (Όπως παλιά στο σχολείο).

Προφανώς κανείς δεν με μάλωσε. Μακάρι όλοι να δουλεύατε με ανθρώπους και παρουσιάστριες σας την Κατερίνα Καινούργιου, άλλωστε εμένα η Κατερίνα είναι φίλη μου πέρα από παρουσιάστριά μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια!!! Τον πανικό το έπαθα μόνη, άλλωστε εγώ δεν θέλω και παρέα!!!Κατερίνα μου, σε αγαπώ!!!», έγραψε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star Spoiler: Η νέα παίκτρια που μπαίνει στο reality επιβίωσης

Ενδοοικογενειακή βία: Έσπασε το σπίτι και επιτέθηκε στην μητέρα του

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»

Keywords
Τυχαία Θέματα