Αγγελική Δαλιάνη: Έγινε 44 και το γιόρτασε με την οικογένειά της! Η μεγάλη ομοιότητα με την κόρη της

Η Αγγελική Δαλιάνη είχε τα γενέθλιά της χθες και τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα! Η γνωστή ηθοποιός συμπλήρωσε 44 χρόνια ζωής και έσβησε τα κεράκια της τούρτας της, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της, Λυδία και Νικήτα.

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια και παρά τις δυσκολίες που έχουν περάσει – με τη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού – παραμένουν ενωμένοι και πολύ αγαπημένοι.

Ανήμερα των γενεθλίων της η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια

σειρά από φωτογραφίες από το πάρτι που διοργάνωσε γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Η Αγγελική Δαλιάνη πόζαρε στον φακό με τα παιδιά της, τα οποία – όπως θα δείτε – έχουν μεγαλώσει πολύ.

Από τη μία η Λυδία Παπαγιάννη είναι μια όμορφη δεσποινίδα, φτυστή με τη μαμά της, που βρίσκεται στην εφηβεία και από την άλλη ο μικρός Νικήτας είναι ένα χαριτωμένο αγόρι που περίμενε πώς και πώς τη στιγμή της κοπής της τούρτας, όπως μαρτυρούν οι γκριμάτσες του.

«Birthday party! Ένα απλό πάρτυ γενεθλίων με διακριτικότητα και καθόλου ανυπομονησία για την τούρτα», έγραψε χιουμοριστικά η Αγγελική Δαλιάνη στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani)

Διαβάστε ακόμα:

 Breakfast@star: Στον αέρα το trailer Χατζίδου – Παύλου! Η νέα προσθήκη στην ομάδα τους

 Γιάννης Πλούταρχος: Η μητέρα του χορεύει τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου και γίνεται viral!

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι σέλφι με τον μπαμπά της και η μεγάλη ομοιότητά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα