Τατιάνα Στεφανίδου: Γιόρτασαν οικογενειακώς τα γενέθλια του Λάμπη Ευαγγελάτου στην Κεφαλονιά

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι κάνουν tour στο Ιόνιο, εξερευνώντας τα μικρά και μεγάλα νησιά του και θαυμάζοντας τους μικρούς «παραδείσους» ! Το ζευγάρι λατρεύει τα καταπράσινα νερά και τα μαγευτικά τοπία των Επτανήσων και έτσι κάθε καλοκαίρι

τα επισκέπτεται για να περάσει τις διακοπές του.

Οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές βρίσκονται στο Ιόνιο περίπου από τα μέσα Ιουλίου και δε χορταίνουν τις βόλτες με το σκάφος και τις επισκέψεις στα γραφικά και πολύ δημοφιλή νησιά του. Τις τελευταίες ημέρες έχουν προστεθεί στην παρέα τους και τα παιδιά τους!

Την αποκάλυψη έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τις ξέγνοιαστες ημέρες που πέρασαν στη Κεφαλονιά, την πατρίδα του συζύγου της Νίκου Ευαγγελάτου. Όλοι μαζί χάρηκαν τις βουτιές τους στις ήσυχες και απόμερες παραλίες και φόρτισαν τις μπαταρίες τους.

Ένα από τα βράδια σύσσωμη η οικογένεια δείπνησε σε ένα από τα εστιατόρια του νησιού και γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του Νίκου Ευαγγελάτου από τον πρώτο γάμο του, του Λάμπη Ευαγγελάτου, ο οποίος συμπλήρωσε 27 χρόνια ζωής. Η Τατιάνα Στεφανίδου του έχει αδυναμία και του ευχήθηκε δημόσια.

«Στην Κεφαλλονιά, στην πατρίδα του άνδρα μου, με τις απίστευτου κάλλους παραλίες, όπου το αγόρι μας @labisevagelatos έκλεισε τα 27!», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Διαβάστε  ακόμα:

 Breakfast@star: Στον αέρα το trailer Χατζίδου – Παύλου! Η νέα προσθήκη στην ομάδα τους

 Γιάννης Πλούταρχος: Η μητέρα του χορεύει τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου και γίνεται viral!

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι σέλφι με τον μπαμπά της και η μεγάλη ομοιότητά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα