Αγγελική Δαλιάνη: Δείτε το συγκινητικό μήνυμα της μετά τη βάφτιση του γιου της

Απόγευμα της Δευτέρας (3/9) τελέστηκε το ιερό μυστήριο της βάπτισης για τον γιό της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη. Και το όνομα αυτού, Νικήτας.

Οι γονείς του μικρού ήθελαν να παραμείνει αυτή η μοναδική στιγμή σε εκείνους και έτσι, δεν δημοσίευσαν φωτογραφίες από το μυστήριο.

Η Αγγελική Δαλιάνη, δυο ημέρες έπειτα από την πραγματοποίηση του μυστηρίου, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους έδωσαν το

παρόν στην μοναδική αυτή στιγμή για εκείνους αλλά και για τον μικρό Νικήτα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία «τραβήχτηκε» έπειτα του μυστηρίου, στον προσωπικό της λογαργιασμό στo Instagram και έγραψε ως λεζάντα:

«Η βάπτιση του μικρού μας Νικήτα ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή για εμάς γεμάτη αγάπη και χαμόγελα!!! Μωρό μου σου ευχόμαστε να είσαι πάντα νικητής σε όλες τις μάχες της ζωής σου, όπως άλλωστε ήσουν από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκες και πάλεψες. Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια μας καθώς και όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και χάρηκαν με τη χαρά μας!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κουμπάρο μας και νονό @panayiotiskoromilas . Επίσης ευχαριστώ όλους εσάς που μας στηρίξατε δημιουργώντας μια αξέχαστη βραδιά».

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις 14 Φεβ, 2018 στις 10:53 πμ PST

Δείτε ακόμη: Δεν πάει το μυαλό σας τι κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης στο μήνα του μέλιτος, χωρίς την Χριστίνα Μπόμπα

Keywords
Τυχαία Θέματα