Μια νέα εταιρία καλλυντικών μας κάνει να σκεφτούμε την ομορφιά αλλιώς!

Την εταιρία In Beauty Pharma δεν την γνώριζα μέχρι πρόσφατα. Σφάλμα! Μέγα σφάλμα γιατί όταν ανακάλυψα τα προϊόντα που διαθέτει πραγματικά έμεινα άφωνη!

Φόρμουλες όπως η πούδρα λεύκανσης Vitabrid C¹² Face Brightening Powder.

Ο ορός σε μορφή κρέμας Blithe Pressed Serum.

Το Lixir Skin Electrogel Cleanser που απομακρύνει τις θετικά φορτισμένες τοξίνες από την επιδερμίδα.

Αυτά τα τρία προϊόντα

με έκαναν να αναθεωρήσω την άποψη που είχα μέχρι τώρα ότι τίποτα δεν πρόκειται να μου προκαλέσει έκπληξη πλέον, όσο αφορά τα νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου ή μαλλιών.

Και δεν το λέω μόνο εγώ συμφωνούν και οι συνάδελφοι. Γνωστοί ξένοι τίτλοι περιοδικών έχουν ήδη αναφερθεί στα brands της In Beauty Pharma, διθυραμβικά και δικαίως!

To Elle θεωρεί πως τα Lixir προσφέρουν υπέροχη επιδερμίδα χωρίς προσπάθεια και συμπεριλαμβάνει το Pressed Serum στους 20 καλύτερους ορούς ενώ η beauty editor της Vogue υποστηρίζει ότι η Κορεάτικη λευκαντική πούδρα Vitabrid C¹² Skin- Brightening Powder είναι το επόμενο cult προιόν από τη Σεούλ!

Δείτε τι έχει γράψει ο διεθνής Τύπος για την In Beauty Pharma κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Φυσικά έπεται συνέχεια όσο αφορά τα brands της In Beauty Pharma. Παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και θα σας τα αποκαλύπτουμε σιγά-σιγά για να σας κρατάμε σε αγωνία!

Αν και ξέρουμε ότι θα επισκεφτείτε το site (inbeautypharma.gr) για να τα ανακαλύψετε καθώς είστε ανυπόμονες και θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για κάθε καινούργιο entrance της αγοράς!

Keywords
Τυχαία Θέματα