Ένας πολύχρωμος κόσμος, ένας καλύτερος κόσμος!

Στις 26 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην Ιαλυσό της Ρόδου, για 2η συνεχή χρονιά, το “Let’s Paint Rhodes”. H εκδήλωση διοργανώθηκε από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού, μια ομάδα νέων, οι οποίοι οραματίζονται έναν πολύχρωμο κόσμο, έναν καλύτερο κόσμο!

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν – και φέτος- η στήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), και με μέρος των εσόδων θα υιοθετηθεί και θα εκπληρωθεί μια ευχή ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια.

H εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία του 1ου Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδο

– Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ενώ όλη η τοπική κοινωνία και οι φορείς συνέβαλαν, ώστε στο Οικονομίδειο Γήπεδο Ιαλυσού, να πραγματοποιηθεί μια μοναδική εκδήλωση, με πολλή χαρά, κέφι και χρώμα!
Η συμβολή του Στέλιου Κρητικού ήταν μείζονος σημασίας, μια και αντιμετώπισε με κέφι ακόμα και την ολιγόλεπτη τοπική διακοπή ρεύματος, και ξεσήκωνε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τους συμμετέχοντες! Η πρώτη επίσημη ρίψη της εκδήλωσης «ανακοινώθηκε» δε, από την Πρέσβειρα του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, Φαίη Σκορδά, και τους Vegas, που τραγούδησαν έως αργά για το κοινό!

Η Ιαλυσός ανυπομονεί για την επόμενη χρωματιστή της ημέρα, για την επόμενη ημέρα προσφοράς και χαράς!

Δείτε ακόμη: Δεν πάει το μυαλό σας τι κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης στο μήνα του μέλιτος, χωρίς την Χριστίνα Μπόμπα

Keywords
Τυχαία Θέματα