Συγκλονίζει πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη: «Πρώην σύντροφός μου με έσπασε στο ξύλο…»

Πρόκειται για μια γυναίκα γεμάτη ενέργεια για ζωή, γεμάτη χαρά και πίστη. Ο λόγος για την ψυχολόγο Θέκλα Πετρίδου, την οποία γνωρίσαμε τον περασμένο χειμώνα μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τις εμφανίσεις που έκανε κάθε Παρασκευή.

Μπορεί η Θέκλα Πετρίδου να εμφανιζόταν χρόνια στην Κυπριακή τηλεόραση, ως καλεσμένη σε διάφορες εκπομπής, ωστόσο μια εμφάνιση της στην Ελένη Μενεγάκη,

ήταν αρκετή για να κάνουν τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα να της προτείνουν καθημερινή εκπομπή με θέματα ψυχολογίας. Η ίδια αποδέχτηκε την πρόταση και η εκπομπή συνεχίζει μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (6/9) η εκπομπή «Θέκλα μιλάμε ανοιχτά» είχε θέμα τη βία. Έτσι, η ψυχολόγος θέλησε να μοιραστεί ενα προσωπικό της περιστατικό. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σωματικής βίας από τον πρώην σύντροφο της.

«Εγώ σταμάτησα τον φαύλο κύκλο της βίας, όταν στα 28 μου είχα σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος με έλκυε πάρα πολύ […] ο οποίος ήταν βίαιος, με έδειρε και με έσπασε στο ξύλο…», είπε χαρακτηριστικά η Θέκλα Πετρίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θέκλα Πετρίδου (@theklapetridou) στις 23 Μάρ, 2018 στις 5:32 πμ PDT


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θέκλα Πετρίδου (@theklapetridou) στις 23 Φεβ, 2018 στις 4:56 πμ PST

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έκαναν πολύ κακό και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο»

Keywords
Τυχαία Θέματα