Ανδρομάχη: Θα ξαναπήγαινε στη Eurovision;

Μπορεί να είναι μόλις 28 ετών, όμως η Ανδρομάχη έχει καταφέρει να κάνει πολλά πράγματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα της χώρας μας και έχει κυκλοφορήσει αρκετά singles που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Μάλιστα, το 2022 ανέβηκε και στη μεγάλη σκηνή της Eurovision και ερμήνευσε το κομμάτι «Ela» για χάρη της Κύπρου.

Θα
ξαναπήγαινε άραγε στη Eurovision η Ανδρομάχη;

Η Ανδρομάχη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα, όπου απάντησε στο ερώτημα αυτό. Παράλληλα, μίλησε και για την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι.

Προτού ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι, είχες διερευνήσει άλλες επιλογές;

Πάντα αυτό ήθελα να κάνω. Έδωσα ωστόσο, εξετάσεις και πέρασα στη Γερμανική Φιλολογία, αλλά ο στόχος ήταν να περάσω σε πανεπιστήμιο στην Αθήνα για να μπορέσω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Πέρασα, ήρθα και στους δύο μήνες άρχισα να δουλεύω σε ρακομελάδικα και μετά ήρθαν όλα όπως ήρθαν.

Στη Eurovision θα ξαναπήγαινες;

Εννοείται! Είναι μια γιορτή, είναι η μουσική όπως θα έπρεπε να είναι παντού και πάντα, αυτό που ενώνει τον κόσμο. Η Eurovision εκφράζει απόλυτα τη φράση «love is in the air», υπάρχει αγάπη παντού, τη νιώθεις, την εισπράττεις. Όλοι είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά, ενώ το κοινό έρχεται με αυθεντικά καλοπροαίρετα συναισθήματα για όλες τις συμμετοχές. Όσοι άνθρωποι από το εξωτερικό με ακολούθησαν τότε, συνεχίζουν να ακούν τα τραγούδια μου και κάνουν σχόλια με αγάπη. Μπορεί τα τραγούδια μου να είναι στα ελληνικά και να μην καταλαβαίνουν τους στίχους, αλλά μου μιλούν για τη μουσική τους και με στηρίζουν.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει -Μαρίνα και Αργυρρώ βυθίζονται στο πένθος

Βίκυ Χαντζή: «Ο χώρος είναι ανδροκρατούμενος, το ρεπορτάζ όμως δεν…»

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα