Ιωάννα Τούνη: Το σημάδι που της έκανε ο «Νουνίτο» στο πρόσωπο -Βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη ζει την απόλυτη ευτυχία από την ημέρα που ήρθε στη ζωή το πρώτο της μωράκι! Ο «Νουνίτο» γεννήθηκε στις αρχές του περασμένου Γενάρη και έχει ξετρελάνει τους γονείς του αλλά και τον περίγυρό τους. Μάλιστα, μπορεί να πει κανείς με σιγουριά πως είναι ένα από τα πιο διάσημα μωρά στην Ελλάδα, αφού ακόμη και το υποκοριστικό που του έχει δώσει η μητέρα του έχει κάνει χαμό στο διαδίκτυο και έχει γίνει μέχρι και meme.

Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας δημοσιεύει καθημερινά στα social media

διάφορες στιγμές με τον μικρό της πρίγκιπα, ο οποίος πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά και τρώει ακόμη και φρουτάκια, γεγονός που έχει ξετρελάνει την μανούλα του.

Σε 5 μέρες η Ιωάννα Τούνη θα γιορτάσει τα 30α της γενέθλια και γι’ αυτό βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Αυτή τη στιγμή εκείνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκονται στο σπίτι τους στην Αθήνα με τον καρπό του έρωτά τους, όπου μάλλον εκεί θα πραγματοποιήσουν και το πάρτι για τα γενέθλιά της, αφού πρόσφατα μετέτρεψαν την ταράτσα της κατοικίας του σε roof garden.

Ωστόσο, λίγο πριν τα γενέθλιά της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από τα InstaStories της πως ο «Νουνίτο» της έκανε ένα σημάδι στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, ο μικρός της μπόμπιρας της έκανε μια πιπιλιά στο μάγουλο.

«Δωράκι γενεθλίων από Νουνίτο, εννοείται! Μου έκανε πιπιλιά στο μάγουλο. Έχει κοφτερά δόντια και μεγάλα ούλα. Ελπίζω να φύγει μέχρι μεθαύριο», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει -Μαρίνα και Αργυρρώ βυθίζονται στο πένθος

Βίκυ Χαντζή: «Ο χώρος είναι ανδροκρατούμενος, το ρεπορτάζ όμως δεν…»

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα