Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της κλείνει σήμερα οκτώ μήνες ζωής -Η τυφερή φωτογραφία και το μήνυμά της

Η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη που θα πάρει το όνομα Ολίβια κλείνει σήμερα οκτώ μήνες ζωής! Η γλυκιά μανούλα έχει δει όλο αυτό το διάστημα τη ζωή της να αλλάζει ριζικά και προς το καλύτερο στο πλάι της μικρής της πριγκίπισσας και είναι τρισευτυχισμένη γι’ αυτό.

Αυτές τις μέρες η γνωστή YouTuber και επιχειρηματίας διοργανώνει τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με την Ολίβια, ωστόσο έκανε γνωστό μέσα από τα social media που είναι ιδιαίτερα ενεργή πως δεν έχει βρει ακόμη τον ιδανικό baby

friendly προορισμό που να συνδυάζει όσα θέλει.

Γενικότερα, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, με αφορμή το ότι η Ολίβια κλείνει σήμερα 8 μήνες ζωής, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της κόρης της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο όπου βλέπουμε την μικρή Ολίβια να κοιμάται στην κούνια της μαζί με τον γάτο τους.

«8 μήνες Ολίβια και για πάντα και σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό. Σου λέει και ο Τίμος, τοοοσο καιρό εδώ τούτο το περίεργο μικρό, μάλλον θα μείνει μαζί μας τελικά. Θα πάω για κουταλάκι. Τι α κανς να κάτσεις να μαλώεις; 8 μήνες Ολίβια. Δεν ήξερα πως είναι να σου λείπει κάποιος όταν απλά κοιμάται», έγραψε χαρακτηριστικά στο εν λόγω στιγμιότυπου που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή της: 

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει -Μαρίνα και Αργυρρώ βυθίζονται στο πένθος

Βίκυ Χαντζή: «Ο χώρος είναι ανδροκρατούμενος, το ρεπορτάζ όμως δεν…»

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα