Ανδρέας Γεωργίου: Συγκινεί η ανάρτηση για τη γιαγιά του! «Όταν τελειώσει όλο αυτό…»

Ο κίνδυνος του κορονοϊού έχει κρατήσει όλους μας μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις οικογένειες τους.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μεγάλωσε με τη φροντίδα των παππούδων του και τώρα είναι πολύ δύσκολο για εκείνον να μην μπορεί να δει την αγαπημένη του γιαγιά από κοντά.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης όμως, περιμένει και εκείνος τη στιγμή που θα τελειώσουν όλα και θα είμαστε ξανά ασφαλείς για να την πάρει μια αγκαλιά και να γιορτάσει μαζί της.

«Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο… ήταν η τελευταία φορά που την είδα… είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορώ να πάω στο ίδρυμα… ευχαριστώ τους φροντιστές του Ματέρια που παρ´όλες τις δυσκολίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους ανθρώπους μας να χαμογελούν.

Εγώ όταν τελειώσει όλο αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να αγκαλιάσω την γιαγιά μου και μετά να οργανώσω ένα τεράστιο πάρτυ!!! Εσείς;», έγραψε στο μήνυμα του που συγκίνησε τους followers του!

Δείτε το βίντεο του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο… ήταν η τελευταία φορά που την είδα… είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορώ να πάω στο ίδρυμα… ευχαριστώ τους φροντιστές του Ματέρια που παρ´όλες τις δυσκολίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους ανθρώπους μας να χαμογελούν. Εγώ όταν τελειώσει όλο αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να αγκαλιάσω την γιαγιά μου και μετά να οργανώσω ένα τεράστιο πάρτυ!!! Εσείς; . . #menoumespiti #stayhome #quarantine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις 18 Μάρ, 2020 στις 1:25 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η μητέρα μου είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου και η τιμωρία της ήταν…»

Βασίλης Νομικός: Το ατύχημα που τον είχε καθηλώσει 3 μήνες στο κρεβάτι και το βίντεο από το παρελθόν με την Κορομηλά

Θετικός στον κορονοϊό πρωταγωνιστής του Lost

Keywords
Τυχαία Θέματα