Απίθανη απάντηση από Χριστίνα Παππά για το παρόμοιο φόρεμα με την Σπυροπούλου στην πρεμιέρα του J2US!

Λίγο πριν ανακοινωθεί η διακοπή του J2US λόγο το κορονοϊού, η Χριστίνα Παππά είχε μιλήσει στο Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο τόσο για το show, όσο και για την πανδημία που έχει ξεσπάσει.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και ας μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί με τον κορονοϊό στο κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Ευαισθησίες έχουμε, άνθρωποι είμαστε, μπορεί να γελάμε και να βγαίνουμε στην τηλεόραση, αλλά δεν το αγνοείς αυτό το πράγμα. Επηρεάζεσαι.

Εγώ που είμαι ένας άνθρωπος μες στην καλή χαρά με έχει επηρεάσει και δεν είμαι η Χριστίνα που είμαι.Μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε και κοινό. Εγώ φοβάμαι παιδιά, έχω σκεφτεί να σταματήσω και το show. Η μητέρα μου είπε “Χριστίνα σταμάτησε”. Δεν θα πάθουμε κάτι να μείνουμε σπίτι μας 15 μέρες. Προκειμένου να αποφύγουμε το μεγάλο κακό, τουλάχιστον όσο μπορούμε να το ελέγξουμε», ανέφερε η ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Η ίδια μίλησε και για τον παρτενέρ της στο παιχνίδι, Κωνσταντίνο Φραντζή, αλλά και για την σύμπτωση να φορούν παρόμοια ρούχα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρεμιέρα του J2US.

«Δεν ξέρω τι φορούσε η κυρία Σπυροπούλου. Το δικό μου φόρεμα είναι όλο κεντημένο στο χέρι. Βγήκαμε έξω, δεν το είχαμε δει, άκουσα ένα ολόκληρο στούντιο να κάνει αααα… Δεν το πρόσεξα καν να σας πω την αλήθεια, αλλά σίγουρα το δικό μου ήταν καλύτερο».

«Είναι ένα παιχνίδι που το έχω πάρει στην πλάκα, αλλά η δουλειά μου δεν είναι στην πλάκα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα παιδί πολύ μαζεμένο με τρομερές αρχές. Ειλικρινά στεναχωριέμαι που είναι παρτενέρ μου, του άξιζε μια καλύτερη με καλύτερη φωνή για να πάει προς το τέλος

Μου λείπει το θέατρο αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω να παίζουν τα παρεάκια.

Μετά το διαζύγιο δεν ήθελα να μείνω μόνιμα στην Ιταλία, παρότι είχα πολύ καλό συμβόλαιο στην RAI. Περνώντας τα χρόνια το μετάνιωσα. Έκανα λάθος που γύρισα«, ανέφερε ακόμα στην συνέντευξή της η Χριστίνα Παππά.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Νομικός: Το ατύχημα που τον είχε καθηλώσει 3 μήνες στο κρεβάτι και το βίντεο από το παρελθόν με την Κορομηλά

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η μητέρα μου είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου και η τιμωρία της ήταν…»

Συγκινεί η Δούκισσα Νομικού: “Έρχεται ο γιος μου και μου δίνει ένα…”

Keywords
Τυχαία Θέματα