Balm χεριών: Το προϊόν που θα σας σώσει από την ξηρότητα που προκαλεί το τζελ απολύμανσης

Τα δεδομένα και οι καθημερινές συνήθειες έχουν αλλάξει πλέον. Μένουμε σπίτι και όλα είναι αλλιώς. Μεταξύ των οποίων και η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης καθώς και τα νέα προϊόντα που βρίσκονται πλέον στο μπάνιο όλων σας.

Επιβάλλεται να πλένετε τα χέρια σας πολύ συχνά ενώ το τζελ απολύμανσης είναι ένα από τα προϊόντα που απλώνετε καθημερινά ώστε να προστατευτείτε και να προστατεύσετε τους γύρω σας. Ναι, σας προστατεύει

αλλά παράλληλα προκαλεί ξηρότητα και σε κάποιες από εσάς που έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα ίσως να παρουσιάζονται και ερεθισμοί.

Αυτό σημαίνει πως η κρέμα χεριών είναι εξίσου απαραίτητη. Εμείς όμως σήμερα σας έχουμε ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό προϊόν που θα σας σώσει. Πρόκειται για το balm χεριών. Ένα πραγματικό βάλσαμο για το δέρμα που έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό. 

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας.

L’ Occitane 100% Pure Shea Butter Mini: Μην απορείτε με την μικρή του συσκευασία. Αρκεί ελάχιστη ποσότητα για να χαρίζει απίστευτη ενυδάτωση και απαλότητα στα χέρια χάρη στο shea butter που περιέχει στη σύνθεση του. Επίσης είναι φυσικό και κατάλληλο ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve: Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα με τη δύναμη του ελαιόλαδου αλλά και των σπόρων από αβοκάντο, ευκάλυπτο και σουσάμι.

Aquaphor Soothing Skin Balm: Ένα από τα διασημότερα προϊόντα που προστατεύει και θρέφει. Έγινε γνωστό μετά την αποκάλυψη του make up artist της Meghan Markle πως το χρησιμοποίησε την ημέρα του γάμου της αντί για highlighter.

Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm: Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν του brand. Αιθέρια έλαια, κακάο και shea butter ενώνονται για να προσφέρουν στα χέρια την απαραίτητη υγρασία, απαλότητα και υπέροχο άρωμα.

Aveeno Skin Relief Nourishing Lotion Shea Butter: Μια απαλή φόρμουλα που απλώνεται σαν βελούδο στα χέρια προσφέροντας ενυδάτωση ακόμη και στα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Η δράση της οφείλεται στο Triple Oat Complex.

Διαβάστε ακόμη:

Χάλασε το μανικιούρ; Δείτε πως θα το διορθώσετε στο λεπτό

Πως θα δημιουργήσετε το 60’s hairstyle που λατρεύουν οι celebrities

Keywords
Τυχαία Θέματα