Αν ξεμείνατε από μάσκαρα έχουμε τη λύση

Όλες ξέρουμε ότι η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ είναι η μάσκαρα. Για κάποιον ακατανόητο λόγο ποτέ δεν καταλαβαίνουμε αν είναι στα τελευταία της. Συνήθως δεν μας δίνει σημάδια αφού οι νέες συνθέσεις δεν αλλοιώνονται, καλό από τη μία κακό από την άλλη. Γιατί το πιθανότερο είναι να συμβεί όταν θα την έχουμε τεράστια ανάγκη. Ενόψει ραντεβού επαγγελματικού ή ακόμα χειρότερα του πρώτου ραντεβού με τον υποψήφιο σύντροφο. Και τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Η κρίση πανικού μας κοιτά στα μάτια τα οποία είναι και άτονα αφού δεν έχουμε μάσκαρα να φορέσουμε.

Αρχικά παίρνουμε μια βαθιά ανάσα. Και στη

συνέχεια κάνουμε το απλούστερο όλων, αρκεί να υπάρχει στο μπάνιο μας βαζελίνη. Αν δεν υπάρχει όχι όχι δεν έρχεται η δεύτερη κρίση γιατί τότε σίγουρα κάπου έχουμε ένα lip balm. Κι αυτό μας κάνει. Αλλά ας υποθέσουμε ότι βαζελίνη υπάρχει. Οπότε παίρνουμε το βουρτσάκι της τελειωμένης μάσκαρα και απλώνουμε ΕΛΑΧΙΣΤΗ ποσότητα βαζελίνης πάνω στις τριχούλες. Μόνο. Και εφαρμόζουμε κανονικά στις βλεφαρίδες μας. Ως δια μαγείας αυτές αποκτούν ανεπανάληπτη λάμψη και ένταση.

Προσοχή δεν τρίβουμε τα μάτια μας γιατί το πιθανότερο είναι να έχουμε ενοχλήσεις για το υπόλοιπο της βραδιάς ή της μέρας και δεν θέλουμε κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση.

Τώρα, αν δεν υπάρχει βαζελίνη θα λιώσουμε σε ένα μικρό δοχείο το lip balm και θα επαναλάβουμε την ίδια διαδικασία. Το θέμα του τριψίματος ισχύει και εδώ, όχι γιατί θα mας ενοχλήσει αλλά γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επειδή έχει μια κάποια λιπαρότητα να καταστρέψει το μακιγιάζ των ματιών mας.

Ηθικό δίδαγμα: Σε κάθε σπίτι που κατοικεί μία beauty fan πρέπει να υπάρχει ένα βαζάκι βαζελίνη και ένα lip balm. Ίσως και μία μάσκαρα στοκ. Έτσι για τις αμήχανες στιγμές αλλά και για τον νόμο που λέει ότι θα τελειώσει η μάσκαρα την πιο ακατάλληλη στιγμή και ποτέ τις μέρες που είμαστε κρυωμένες και κουκουλωμένες στον καναπέ.

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίζατε ότι και τα χείλη γερνούν και χρειάζονται περιποίηση ακριβώς όπως και η επιδερμίδα;

Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να δοκιμάσετε το φον ντε τεν

Keywords
Τυχαία Θέματα