Αυτή είναι η εσάνς του Φθινοπώρου για τον αγαπημένο σας

Ο καιρός αλλάζει, αργά αλλά σταθερά. Το Φθινόπωρο τυπικά φτάνει στο τέλος του και τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά. Αν έχετε σκοπό να κάνετε ένα δώρο στον αγαπημένο σας δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε μέχρι τις γιορτές. Κάντε του μια τέλεια έκπληξη και χαρίστε του το άρωμα που θα λατρέψει εκείνος κι εσείς μαζί. Άλλωστε μια κλασική αλλά δροσερή εσάνς τον κολακεύει ακόμα κι αν δεν “φαίνεται”. Η επιλογή σας πρέπει να είναι κομψή και

να έχει διάσημη υπογραφή. Άλλωστε είμαστε σίγουρες ότι το αξίζει. Μετά από έρευνα και αφού έχουμε μυρίσει τα τελευταία λανσαρίσματα καταλήξαμε στο πλέον αγαπημένο μας. Ανήκει στον Οίκο Burberry που του έχουμε αδυναμία η αλήθεια είναι.

Πρόκειται για το νέο Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette που είναι ότι ωραιότερο έχουμε νοιώσει τον τελευταίο καιρό. Το νέο άρωμα είναι μια δημιουργία του διάσημου αρωματοποιού Francis Kurkdjian και αποτελεί μια αναζωογονητική εσάνς και παράλληλα μια δροσερή ερμηνεία του Mr. Burberry Eau de Toilette. Για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας αλλά και για να τιμήσει το άρωμα, ο Βρετανός πρωταγωνιστής Josh Whitehouse, φωτογραφήθηκε στις Βρετανικές ακτές από τον φωτογράφο Alasdair McLellan.

Το Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette κρύβει μια εκπληκτική ενέργεια που δημιουργούν οι νότες κίτρου και ξύλου που θυμίζει τον έντονο αέρα κατά μήκος της βρετανικής ακτής. Το έλαιο από αρωματικά φύλλα βιολέτας και δυόσμου, ενισχύουν τις νότες από λεμόνι και δενδρολίβανο. Το κεχριμπάρι και ο δρυς προσδίδουν βάθος. Μια πραγματική ανάσα φρέσκου αέρα.

Το μπουκάλι είναι ουσιαστικά ένας φόρος τιμής στην χαρακτηριστική navy καμπαρντίνα του Οίκου. Έντονο και αρρενωπό, το καπάκι θυμίζει τα κουμπιά ενώ μια υφασμάτινη κορδέλα δένεται με το χέρι γύρω από το μπουκάλι. Η φιάλη, σε αποχρώσεις του μπλε, από navy σε indigo, μεταφέρει την αναζωογονητική φρεσκάδα του αρώματος. Το άρωμα συμπληρώνει το Deodorant Spray που διαθέτει την ελαφριά μυρωδιά του Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette.

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίζατε ότι και τα χείλη γερνούν και χρειάζονται περιποίηση ακριβώς όπως και η επιδερμίδα;

Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να δοκιμάσετε το φον ντε τεν

Keywords
Τυχαία Θέματα