Αν βαρεθήκατε το bob σας πρέπει να δείτε το νέο μήκος στα μαλλιά της Hilary Duff

Αρκετές από εσάς μέσα στο 2019 αποφασίσατε να ακολουθήσετε τη μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων και να κόψετε τα μαλλιά σε σε bob. Το αγαπήσατε και το χαρήκατε. Το ίδιο ακριβώς άλλωστε έπραξαν και οι celebirities. Η μία μετά την άλλη, αποκάλυπταν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram το νέο τους look κι εσείς κλείνατε αμέσως ραντεβού στον κομμωτή σας για να το αντιγράψετε.

Σ’ αυτό το club ανήκει και η Hilary Duff

η οποία μάλιστα υιοθέτησε και ένα υπέροχο wedding hairstyle τον περασμένο Δεκέμβριο, με απαλούς κυματισμούς και ένα υπέροχο αξεσουάρ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις 26 Δεκ, 2019 στις 10:39 πμ PST

Και τώρα λίγο μετά το γάμο της αποφάσισε να αλλάξει hair look. Για την ακρίβεια μάκρυνε τα μαλλιά της. Ζήτησε από την προσωπική της hairsylist Riawna Capri να της τοποθετήσει extensions και μάλιστα αρκετά μακριά. Μην πάει το μυαλό σας στις Kardashian-Jenner.

Η Duff μάλιστα φρόντισε να ενημερώσει τις θαυμάστριες της μέσα από το Instagram σχολιάζοντας: “Riawna κατάφερες να μακρύνεις τα μαλλιά μου τόσο πολύ μέσα σε μία νύχτα; Cool trick”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις 16 Ιαν, 2020 στις 10:52 πμ PST

Τα extensions είναι μία αγαπημένη συνήθεια των stars και το γνωρίζετε ήδη. Πριν από μερικούς μήνες και η Emilia Clarke αποφάσισε να αποκτήσει μακριά μαλλιά αποκαλύπτοντας πως πάντα θαύμαζε και ζήλευε τα υπέροχα hairstyles της Jennifer Lopez. Η Ariana Grande επίσης φοράει extensions. Θα έχετε καταλάβει πως η εμβληματική της αλογοουρά δεν είναι τα φυσικά της μαλλιά.

Αν τώρα βαρεθήκατε το bob σας και θέλετε να αλλάξετε look και μάλιστα δραματικά θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την συγκεκριμένη λύση. Αν ο κομμωτής σας δεν γνωρίζει την τεχνική καλό είναι να σας προτείνει τον καλύτερο. Είναι μια διαδικασία που κρατά αρκετές ώρες και θα πρέπει να ζητήσετε να σας πουν το κόστος μιας και δεν είναι ιδιαίτερα οικονομική. Επίσης, τα extensions θέλουν προσοχή και λίγο μεγαλύτερη φροντίδα απ’ ότι τα φυσικά μαλλιά. Πρέπει να χτενίζονται με προσοχή και τα περιποιείστε με τα κατάλληλα προϊόντα. Αν μας ρωτάτε πάντως αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Το προϊόν ομορφιάς που θα χρειαστείτε το φετινό Χειμώνα

Smoky gold hair: Μία από τι μεγαλύτερες τάσεις που θα δείτε παντού μέσα στο 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα