Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13-17/1

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 13/1

Για ακόμα μια φορά θα σας μιλήσουμε για το μικρό μαύρο φόρεμα -Little Black Dress- σε περίπτωση που δεν το έχετε εμπεδώσει ακόμα. Λοιπόν πρόκειται για το κορυφαίο γυναικείο κομμάτι στην ιστορία της μόδας και το πιο διαχρονικό από όλα, αφού είναι πάντα in fashion,

ανεξάρτητα από τα trends που μας επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να συνδυαστεί με όλα σας σχεδόν τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο μίνι lingerie φόρεμα με δαντέλα και βολάν από την εταιρεία μόδας BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα διάφανα καλτσάκια μέχρι το γόνατο και μαύρες flat μπότες ιππασίας, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης την ελαφριά βαγκ με τα κυματιστά μαλλιά και τη βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Τρίτη 14/1

Το δέρμα και τα leather look ρούχα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τους δώσετε κυρίαρχη θέση στην γκαρνταρόμπα σας…. Αν ακόμα δεν έχετε κάποιο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε, αφού από χτες άρχισαν οι εκπτώσεις και τα μαγαζιά είναι γεμάτα -θα βρείτε πολύ οικονομικά κομμάτια. Μπορείτε να τα φορέσετε σε ένα total look ή να επιλέξετε ένα κομμάτι και να χτίσετε πάνω σε αυτό το υπόλοιπό σας outfit. Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Freddy που αποτελείται από μια cropped γκρι μεταλλική μπλούζα με κόμπο στο μπροστινό μέρος και ένα ψηλόμεσο λευκό πεντάτσεπο κολάν από δερμάτινη  δερματίνη με πέντε τσέπες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με  ένα τσόκερ με μπριγιάν, Kessaris και ένα ζευγάρι λευκά bikers, Kendall + Kylie, Haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση του Καλοκαιριού τα 60’s που επιβάλλουν μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι, όγκο και άκρες γυρισμένες προς τα έξω.

Τετάρτη 15/1

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το Lbd, το Little Black Dress, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή που αποτελεί το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και όλες θα πρέπει να έχετε ένα τουλάχιστον στην κατοχή σας. Σήμερα όμως θα σας δώσουμε την ωραιότερη εναλλακτική, παρουσιάζοντάς σας το Lgd, Little Green Dress, το μικρό πράσινο φόρεμα δηλαδή που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, από τη στιγμή που ο οίκος Balmain του έδωσε πρωταγωνιστική θέση στη low budget συλλογή που είχε φτιάξει για την αλυσίδα H&M. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα πράσινο μίνι φόρεμα από την εταιρεία μόδας Access Fashion. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ριβιέρα με μπλε ζαφείρια και μενταγιόν με δάκρυα από λευκόχρυσο, Kessaris, ζώνη μπλε ελεκτρίκ με χρυσή λεπτομέρεια Themis Zouganeli και ένα ζευγάρι μπλε ελεκτρίκ γόβες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς τις μπούκλες και πιάνοντας τα μισά, με όγκο και χωρίστρα στη μέση.

Πέμπτη 16/1

Το δέρμα, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Σήμερα θα σταθούμε στη μίνι μαύρη δερμάτινη φούστα, ένα κομμάτι που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ σε πολλές περιστάσεις και να το συνδυάσετε με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας. Αν δεν έχετε ακόμα κάποια στην κατοχή σας, ήρθε η ώρα να την αποκτήσετε σούπερ οικονομικά, αφού διανύουμε περίοδο εκπτώσεων. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Zini που αποτελείται από ένα κατακόκκινο μακρυμάνικο πουλοβεράκι με άνοιγμα και κόμπο κάτω από το στήθος και μια μίνι δερμάτινη φούστα με δική της ζώνη. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό κολιέ Swarovski και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties με ανάγλυφα λουλούδια και καρφάκια, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο κόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα από τα πιο εμβληματικά χτενίσματα της Brigitte Bardot, προσαρμοσμένο στην πιο hot τάση της σεζόν που θέλει τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω.

Παρασκευή 17/1

Χτες σας μιλήσαμε για τη μίνι μαύρη δερμάτινη φούστα. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τη midi που αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία την επιτομή της κομψότητας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις, να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας και να αναδείξει με τον ωραιότερο και πιο θηλυκό τρόπο το σώμα και τις καμπύλες σας. Σε αυτή έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion που αποτελείται από ένα τοπ με τονισμένους ώμους και μια χακί midi φούστα. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα vinyl πέδιλα, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο κόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα σγουρά μαλλιά της,

Keywords
Τυχαία Θέματα