Σταύρος Νιάρχος-Ντάσα Ζούκοβα: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα!- Οι πρώτες φωτογραφίες

Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκαν πριν από λίγες ώρες στην Ελβετία κάτω από άκρα μυστικότητα. Και ενώ όλοι μας περιμέναμε τον γάμο να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο οι ίδιοι είχαν κανονίσει να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης λίγες ώρες νωρίτερα.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας και εκεί βρέθηκαν μέλη βασιλικών οικογενειών, άνθρωποι του Χόλιγουντ και ο κόσμος της μόδας. Ανάμεσά στους καλεσμένους ήταν και οι David Beckham, Gwyneth

Paltrow, η Karlie Kloss, η Kate Hudson, η Ivanka Trump και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Diane von Furstenberg. Η Ντάσα έφτασε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ντυμένη στα λευκά και έλαμπε από ευτυχία μέσα στο υπέροχο νυφικό της.

Όπως αποκάλυψε η Daily Mail ο γάμος κόστισε περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ και έγινε 24 ώρες νωρίτερα από τη μέρα που τον περιμέναμε όλοι. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε μια πανέμορφη αίθουσα κοντά στην κύρια πίστα σκι του Σεν Μόριτζ, το Olympaschanze.

Το νυφικό και το κοστούμι

Η Ντάσα Ζούκοβα επίλεξε ένα μακρύ φόρεμα Valentino με ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος και πέρλες στα μανίκια. Η ίδια έκανε την εμφάνισή της με μια μακριά λευκή κάπα με κλειστό λαιμό ώστε να αντέξει στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της περιοχής. Το μακιγιάζ της ήταν απλό και η όμορφη Ντάσα επίλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε έναν ψηλό σικ σινιόν κότσο.

Ο Σταύρος Νιάρχος ήταν κι αυτός ιδιαίτερα κομψός και φόρεσε ένα πολύ ωραίο μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν.

Στο πλευρό του αδερφού της βρέθηκε και η Ευγενία Νιάρχου μαζί με τον αγαπημένο της. Η ίδια φαίνεται να είναι ερωτευμένη και μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με έναν άντρα που τον αποκάλεσε «Μωρό μου». Η είδηση πως η Ευγενία Νιάρχου είναι ξανά ερωτευμένη έκανε τον γύρο του διαδικτύου καθώς η αδερφή του Σταύρου Νιάρχου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Το εντυπωσιακό φόρεμα της Ευγενίας Νιάρχου.

Η δεξίωση

Όσον αφορά τη γαμήλια δεξίωση μια πηγή είχε δηλώσει πριν λίγες ώρες: «Θα είναι μια κομψή και πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση, όπως ακριβώς ταιριάζει στο στυλ του ζευγαριού. Τα πάντα θα είναι φίνα. Θα υπάρχει χαβιάρι και σαμπάνια, πολλή σαμπάνια, αλλά θα υπάρχει και ντίσκο στο ξενοδοχείο, το οποίο έχει κλειστεί εξ ολοκλήρου για τους επισκέπτες. Η έμφαση έχει δοθεί στην διασκέδαση και τους εορτασμούς».

Στη φωτογραφία παρακάτω θα δεις την make up artist Γκούτσι Γουέστμαν με την fashion editor της Vogue, Ταμπίθα Σάιμονς.

Η Stella McCartney και Κate Hudson στη γαμήλια δεξίωση.

Διαβάστε ακόμα: Χωρισμός – «βόμβα» μετά από εννιά χρόνια σχέσης!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η χιουμοριστική ανάρτηση για το ΠΑΣΟΚ και το MasterChef που έγινε viral!

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Πάρτυ στα χιόνια πριν από το γάμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα