O οίκος Hermes λανσάρει το πρώτο του beauty προϊόν και είναι εμπνευσμένο από την εμβληματική Birkin τσάντα!

Όλες οι γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα και κυρίως τις εμβληματικές τσάντες θα ήθελαν να έχουν στην ντουλάπα τους μία Birkin bag. Κάτι τέτοιο όμως για τις περισσότερες από εμάς είναι ένα μακρινό όνειρο.

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας όμως πολύ μας αγαπούν. Γνωρίζουν πως μπορούμε να συμβιβαστούμε και με κάτι λιγότερο αρκεί να έχει το σήμα τους. Μια πούδρα ίσως, ένα άρωμα ή ακόμη καλύτερα ένα κραγιόν. Κι εδώ ακριβώς θα σταθούμε μιας και ο οίκος Hermes λανσάρει το πρώτο του beauty

προϊόν που είναι εμπνευσμένο φυσικά από την iconic Birkin bag και ναι, είναι ένα κραγιόν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hermès Boutique in ♡ of Tokyo (@hermes_ginza_xiaoma) στις 16 Ιαν, 2020 στις 6:14 μμ PST

Έχουν περάσει 183 χρόνια από τη δημιουργία του Hermes και έφτασε η στιγμή να χαρίσει σε όλες τις γυναίκες του κόσμου το πιο luxury προϊόν που μπορούν να έχουν καθημερινά στο νεσεσέρ τους και τα χείλη τους. Το νέο Hermes lisptick θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο στο εξωτερικό και θα περιλαμβάνει 24 αποχρώσεις με ματ αλλά και satin φινίρισμα. Η έμπνευση της υφής του προέρχεται από το πολύτιμο και απαλό δέρμα της Brikin bag αλλά και τις αποχρώσεις που έχουν τα επίσης εμβληματικά μεταξωτά μαντήλια του. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Le temps suspendu (@hermestory) στις 16 Ιαν, 2020 στις 8:13 μμ PST

Και να μην φτάνει αυτό ο οίκος φρόντισε ώστε η συσκευασία να είναι refill που σημαίνει πως δεν την πετάτε μόλις τελειώσει το κραγιόν αλλά επιλέγεται την ίδια ή μια νέα απόχρωση και την τοποθετείτε στην ίδια. Είναι ίσως μια από τις ωραιότερες και πιο πρακτικές ιδέες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Και ειλικρινά, δεν περιμέναμε να την δημιουργήσει ένα οίκος που η τσάντα σήμα κατατεθέν του έχει τιμή εκκίνησης τις 10.000 λίρες.

Η συσκευασία είναι plastic-free και κατασκευασμένη από το ίδιο μεταλλικό υλικό που έχουν οι λεπτομέρειες της Birkin bag.

Ο οίκος ανακοίνωσε επίσης πως έχει σκοπό να λανσάρει ένα beauty προϊόν κάθε έξι μήνες και είμαστε σίγουρες πως στο επόμενο ταξίδι σας στο εξωτερικό ακόμη κι αν πρόκειται να αγοράσετε ένα και μόνο προϊόν μακιγιάζ αυτό θα είναι το Hermes lipstick.

Διαβάστε ακόμη:

Smoky gold hair: Μία από τι μεγαλύτερες τάσεις που θα δείτε παντού μέσα στο 2020

Το προϊόν ομορφιάς που θα χρειαστείτε το φετινό Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα