Αν θέλετε να υιοθετήσετε το eye look της Emma Stone στα Oscars θα χρειαστείτε ένα και μόνο προϊόν

ΤηνEmma Stone την αγαπάμε. Είναι γλυκιά και διακριτική αλλά όχι βαρετή. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει μεταμορφωθεί σε beauty icon αφού ακολουθεί πιστά τις beauty τάσεις με αποτέλεσμα κάθε της εμφάνιση να γίνεται θέμα συζήτησης.

Ακόμη κι όταν φορά ένα ολόκληρο μπουκέτο από τριαντάφυλλα στα μαλλιά ή απλώνει σε όλο το πάνω βλέφαρο μια καταπράσινη

σκιά καταφέρνει να είναι chic και όχι υπερβολική. Είναι ίσως οι χαμηλοί τόνοι που κρατά και το συμπαθητικό και γλυκό look της. Παράλληλα συνδυάζει πάντα το μακιγιάζ και το χτένισμα της με τις δημιουργίες γνωστών Οίκων που συνηθίζει να φορά με αποτέλεσμα να μας δίνει την ευκαιρία να λέμε μόνο καλά λόγια γι’ αυτήν.

Η αλήθεια είναι ότι την βραδιά των Oscars περιμέναμε ότι θα κάνει μια πιο extravagant εμφάνιση. Τελικά όμως αποφάσισε να κινηθεί σε πιο γήινους τόνους όσο αφορά το μακιγιάζ της οι οποίοι ταίριαζαν απόλυτα με το Louis Vuitton φόρεμα που επέλεξε. Η προσωπική της make up artist Rachel Goodwin δήλωσε ότι ήθελε να δημιουργήσει κάτι εντελώς διαφορετικό αυτή τη φορά. Χρησιμοποίησε την παλέτα Sisley Paris Phyto Eye Twist All in One Eyshadow, Pencil & Eyeliner η οποία περιέχει όλα όσα χρειαζόταν για να χαρίσει στη Stone ένα copper cat eye ε λάμψεις. Όπως ακριβώς και η δημιουργία Υψηλής Ραπτικής που φορούσε. Άλλωστε αυτή ακριβώς ήταν και η πηγή έμπνευσης για την make up artist.

Το υπόλοιπο πρόσωπο το κράτησε clean και minimal με ανάλαφρο φον ντε τεν στην επιδερμίδα, ένα ροδακινό τόνο blush στα ζυγωματικά, primer αντί για highlighter σε σημεία κλειδιά όπως είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια, γέφυρα της μύτης και το πηγούνι και μια επίσης ροδακινί απόχρωση στα χείλη.

Τα καστανά πλέον μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν χαμηλό sleek κότσο με χωρίστρα στο πλάι.

Η Emma Stone δηλαδή ήταν για άλλη μια φορά μία από τις πιο κομψές παρουσίες.

Διαβάστε ακόμη:

Τα beauty looks της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο που θα σας αφήσουν άφωνες!

Οι τέσσερις περιπτώσεις που πρέπει να έχετε μαζί σας το κονσίλερ

Keywords
Τυχαία Θέματα