Η Madonna και ο οίκος Moschino δημιούργησαν μια σειρά περιποίησης-έκπληξη!

Ε ναι λοιπόν και τη Madonna την αγαπάμε γιατί έχουμε μεγάλη καρδιά. Είτε μας αρέσουν τα τραγούδια και η στάση ζωής της είτε όχι, είναι θρύλος και οφείλουμε να το ομολογήσουμε. Όπως επίσης ότι είναι μια πολύ έξυπνη, αυτοδημιούργητη γυναίκα που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της επιτυχίας για πολλές δεκαετίας χωρίς να θεωρείται εκπληκτικό ταλέντο. Παράλληλα είναι και μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Θα γνωρίζετε άλλωστε ότι τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται και στο χώρο της ομορφιάς. Έχει δημιουργήσει τη

σειρά περιποίησης MDNA Skin με φόρμουλες που βασίζονται στα προϊόντα που εκείνη αγαπά να χρησιμοποιεί αλλά και εμπνευσμένες από τις συμβουλές που της δίνουν κατά τη διάρκεια της καριέρας της οι διασημότεροι facialists του κόσμου.

Τώρα όμως το πάει ένα βήμα παρακάτω αφού αποφάσισε να συνεργαστεί με τον οίκο Moschino και πιο συγκεκριμένα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Jeremy Scott o οποίος τυγχάνει να είναι και στενός φίλος της star.

Πρόκειται για τη συλλεκτική σειρά MDNA Skin X Moschino που κλείνετε σε ένα συναρπαστικό νεσεσέρ (το κλασικό σχέδιο του οίκου) το οποίο έχει σχεδιάσει ο Scott. Σε κάθε ένα από τα τρία νεσεσέρ υπάρχουν διαφορετικά προϊόντα. Όπως για παράδειγμα η All Eyes on You που περιλαμβάνει έναν ορό ματιών και τέσσερις μάσκες.

Το Hydration Trio περιέχει και πάλι τον ορό ματιών, το The Rose Mist σε μίνι συσκευασία και το κλασικό The Serum. Ό,τι χρειάζεστε δηλαδή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το τρίτο σετ περιέχει το προϊόν καθαρισμού The Face Wash, το The Rose Mist, το serum και τις μάσκες ματιών.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για πρόκληση. Το νεσεσέρ θα θέλαμε πολύ να το βγάλουμε επιδεικτικά από την τσάντα μας ενώ παράλληλα είμαστε πραγματικά περίεργες αν τα προϊόντα που δημιούργησε η Madonna είναι τόσο καλά όσο λένε. Φυσικά και τα τρία νεσεσέρ είναι συλλεκτικά και αν θέλετε να τα αποκτήσετε θα πρέπει να βιαστείτε. Σε λίγο δεν θα υπάρχουν και καταλαβαίνετε τους λόγους…

Δαβάστε ακόμη:

5 μυστικά που έμαθαν οι celebrities από τους προσωπικούς τους make up artists

Μια πετσέτα-θαύμα που θα σας αφήσει άφωνες

Keywords
Τυχαία Θέματα