H Amandla Stenberg έκανε την πιο cool εμφάνιση που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί τελευταία

Κάθε φορά που βλέπουμε φωτογραφίες από πρεμιέρες και απονομές βραβείων χαζεύουμε τις celebrities. Το make up και τα μαλλιά τους είναι βγαλμένα από τις πασαρέλες και φυσικά γίνονται θέμα συζήτησης για μέρες. Glamorous, περιποιημένες και με τους προσωπικούς τους hairstylists, make up artists να ακολουθούν πιστά τις τάσεις είναι σαν να έχουν βγει από σελίδες περιοδικών. Φυσικά στην λίστα προστίθενται και οι αισθητική αφού σώμα και πρόσωπο πρέπει να είναι άψογα.

Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που δεν ακολουθούν πιστά τους κανόνες αλλά την καρδιά και το εντελώς προσωπικό τους ύφος. Σε αυτή

την κατηγορία ανήκει και η Amandla Stenberg η οποία πριν από λίγες μέρες έκανε την εμφάνιση της στο BFI London Film Festival και στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Hate U Give και μας εντυπωσίασε χάρη σε μια μικρή λεπτομέρεια.

Η Amandla δεν ακολουθεί συνήθως τους κανόνες του Hollywood όσο αφορά αρκετά πράγματα. Είναι μια μικρή επαναστάτρια, μην ξεχνάμε ότι δεν έχει κλείσει καν τα 19, και συνήθως ζητά από τους ανθρώπους που φροντίζουν το look της να δημιουργούν σύμφωνα με την προσωπικότητα της και όχι με ότι έχουν δει στα shows της τελευταίας σεζόν. Επίσης θεωρεί ότι πρέπει να λειτουργεί όπως νοιώθει χωρίς να την ενοχλούν τα κακοπροαίρετα σχόλια.

Φορώντας λοιπόν ένα σέξι μαύρο φόρεμα και τα μαλλιά της ναι μεν σε ένα bob (που είναι η τελευταία τάση) αλλά με κοτσιδάκια σηκώνοντας το χέρι για να χαιρετήσει τους θαυμαστές της φάνηκε ότι δεν έχει κάνει αποτρίχωση στις μασχάλες της. Η ίδια μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία από το event όπου φαίνεται πολύ καλά ότι δεν ασχολείται με την αποτρίχωση στο συγκεκριμένο σημείο αποδεικνύοντας ότι είναι από εκείνες που δεν ακολουθούν τα beauty standards του Hollyoood.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amandla Stenberg (@amandlasponsored) στις 21 Οκτ, 2018 στις 1:25 πμ PDT

Κάτι αντίστοιχο βέβαια είχε κάνει πριν από καιρό και η κόρη της Madonna, Lourde (επίσης αντισυμβατική) και ο Τύπος ασχολήθηκε αρκετά με το θέμα.

Δεν θα σας πούμε φυσικά ότι είναι το νέο trend ούτε θα σας παρακινήσουμε να το ακολουθήσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Άλλο ένα mani trend που μας άφησε άφωνες

Το μαύρο κραγιόν μπορεί να φανεί chic αρκεί να το φορέσουμε με τον σωστό τρόπο

Keywords
Τυχαία Θέματα