Αλίκη Κατσαβού: Η συγκινητική ανάρτηση με τον Κώστα Βουτσά ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατό του

Ήταν Φεβρουάριος του 2020, όταν ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη το πανελλήνιο. Η Αλίκη Κατσαβού θυμάται κάθε στιγμή τον αγαπημένο της σύζυγο και προσπαθεί για χάρη του γιου τους, Φοίβου Βουτσά,  να μην χάνει το χαμόγελό της.

Συχνά, μάλιστα, η ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο

Instagram φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά, νοσταλγώντας τις ημέρες που πέρασαν μαζί. Αυτή τη φορά, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την περίοδο που ο γιος τους ήταν μωρό. Μπαμπάς και γιος χαμογελούν και εκείνη απαθανατίζει μια πολύ τρυφερή στιγμή.

«Μαμά πού πάνε τα άστρα όταν σβήνουν; Έρχεται κάποια στιγμή παιδί μου, που ακόμα και τα πιο μεγάλα αστέρια πρέπει να σβήσουν για να ξεκουραστούν. Ξέρω, λυπάσαι που δεν θα βλέπεις το φως τους στης νύχτας σου τον ουρανό.

Αλλά είναι απαραίτητο να γίνει έτσι, για να γεννηθούν αλλά αστεράκια που όταν μεγαλώσουν μια μέρα θα λάμπουν ακόμα πιο φωτεινά και θα μας φωτίζουν. Δακρυσες; Άσε το δάκρυ σου να κυλήσει. Είναι αποχαιρετισμός καλός για το μεγάλο αστέρι. Γιατί τα δάκρυα μας γίνονται σύννεφα και πάνε ψηλά στον ουράνιο θόλο και στέλνουν τα χαιρετίσματα μας. Σε αγαπώ!», σημείωσε η Αλίκη Κατσαβού.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμα:

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο του χώρου»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Διαφώνησα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά παραμένει φίλη μου»

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος τρολάρει τους τηλεθεατές για τον δολοφόνο του Στεφανή

Keywords
Τυχαία Θέματα