Φιλίτσα Καλογεράκου: «Υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο του χώρου»

Η Φιλίτσα Καλογεράκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για το κίνημα #Metoo, περιέγραψε το περιστατικό βίας που έζησε ενώ αποκάλυψε ότι στο χώρο του θεάτρου κυκλοφορεί για εκείνη η φήμη ότι είναι παλιόπαιδο.

«Μετά από κάποιο διάστημα δεν ήταν δική μου επιλογή να μην κάνω τηλεόραση. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και θέλω να ξανακάνω. Έχω δεχτεί λεκτική βία, να μου βρίζουν το σπίτι, τη μάνα, τον πατέρα, τα θεία… Μου έχουν κλείσει πόρτες κι επειδή δεν δέχτηκα τη λεκτική βία και την κατάχρηση εξουσίας υπάρχει και μία φήμη ότι είμαι το

μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο».

Τα λέω χρόνια αλλά ποτέ δεν εισακούστηκα και ποτέ δεν έγιναν πιστευτά τα λόγια μου. Το πρόβλημα είναι η ατάκα που επικρατεί στο χώρο “έτσι είναι ο χώρος, τι να κάνουμε;”, όχι δεν είναι έτσι ο χώρος», ανέφερε αρχικά η Φιλίτσα Καλογεράκου.

«Η παρενόχληση που δέχτηκα εγώ ήταν λεκτική, δεν με ακούμπησε, μου είπε επί λέξει “θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε” και του είπα όχι. Στην επόμενη δουλειά, ο άνθρωπος αυτός μπήκε στη μέση και με έδιωξαν από τη δουλειά. Έχω προχωρήσει σε μήνυση αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί ακολουθώ τις συμβουλές του δικηγόρου μου», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Διαφώνησα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά παραμένει φίλη μου»

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος τρολάρει τους τηλεθεατές για τον δολοφόνο του Στεφανή

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ο πατέρας του 40χρονου «λύνει» τη σιωπή του – «Λυπάμαι τους γονείς της και ζητάω συγγνώμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα