Αλέξης Παππάς: Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει για τον James Καφετζή

Στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά ήταν καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής (11/6) ο Αλέξης Παππάς!

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε -μεταξύ άλλων- για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ λίγο αργότερα έκανε και κάποιες… αποκαλύψεις στο εξομολογητήριο!

«Η δική μου στρατηγική ήταν να κάνω υπομονή μέχρι να κάνει ο άλλος το λάθος. Επέλεξα να πάω γιατί η εμπειρία ήταν μοναδική και γιατί ήθελα να

δοκιμάσω τα όριά μου. Και στο J2US και στο Survivor έβαλα την πινελιά που χρειαζόταν ο ρόλος. Η πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor ήταν όταν ξεκίνησαν να με “πυροβολούν” τα παιδιά. Με ενόχλησε και ίσως έτσι φάνηκα και εγώ πιο οξύς απ΄ ότι θα έπρεπε», τόνισε αρχικά ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με κανέναν πρώην συμπαίκτη του και παρότι με κάποιους δε θα επιδιώξει την επαφή αν τους δει έξω θα μιλήσει μαζί τους, καθώς όπως είπε ότι έγινε στο παιχνίδι έμεινε εκεί. Τον πιο δύσκολο αντίπαλο στο Survivor θεωρούσε τον εαυτό του.

Στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντάς του ζήτησε να χαρακτηρίσει τον Τριαντάφυλλο, τον Γιώργο Κοψιδά και τον James Καφετζή. Ο ηθοποιός απάντησε κανονικά για τους πρώτους δυο, ενώ για τον James Καφετζή αρνήθηκε να κάνει τον οποιονδήποτε χαρακτηρισμό, ζητώντας να περάσουν στην επόμενη ερώτηση.

Τότε, όταν ο παρουσιαστής του είπε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ο αγαπημένος του, ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το πλατό.

Διαβάστε περισσότερα: 

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους;

Μαρία Ηλιάκη: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης της και το ενδεχόμενο γάμου με τον Στέλιο Μανουσάκη

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών η θεατρική συγγραφέας και δημοσιογράφος, Σοφία Αδαμίδο

Keywords
Τυχαία Θέματα