Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Η ίδια μίλησε -μεταξύ άλλων- για την συμμετοχή της στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1, αλλά και για τον πρώην σύζυγο της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Στην Φάρμα με δυσκόλεψαν περισσότερο τα αγωνίσματα. Επειδή είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, η συμβίωση με τους συμπαίκτες μου δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Ακόμα και το ότι έπρεπε να κοιμηθώ στο ίδιο

σπίτι με δέκα άτομα που δεν γνώριζα μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Με τον Αριστομένη είμαστε πολύ αγαπημένοι. Όσο καιρό ήμασταν μαζί δεν τσακωθήκαμε πότε. Δεν κοιμήθηκε ποτέ ο ένας στο κρεβάτι και ο άλλος στον καναπέ. Στο τέλος μπορεί να είπαμε μια κουβέντα παραπάνω αλλά και πάλι δεν έγινε κανένας μεγάλος καβγάς. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε γιατί δεν υπήρχε πια σπίθα ανάμεσα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια, η γνωστή influencer αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη γνωριμία της με τον SNIK και στις φήμες που ακούγονται για το ότι είναι ζευγάρι.

«Με τον Snik δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βίντεο κλιπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στη Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στην φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε. Δεν υπήρξε καν φλερτ ανάμεσα μας. Ήμασταν απλώς σε κοινή παρέα. Καταλαβαίνω ότι επειδή έχω χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, αν με δουν με κάποιον άντρα, μπορεί να μου τον χρεώσουν ως σχέση. Με ενόχλησε που με θεώρησαν πέτρα του σκανδάλου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα:

Μαρία Ηλιάκη: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης της και το ενδεχόμενο γάμου με τον Στέλιο Μανουσάκη

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών η θεατρική συγγραφέας και δημοσιογράφος, Σοφία Αδαμίδο

Φάρμα: 30+1 φωτογραφικές στιγμές από τον τελικό και ο τρόπος για να λάβεις μέρος στην επόμενη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα