Αλέξης Κούγιας -Πρω1νό: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας προβάλλει ως προσόν ότι έδωσε το πρώτο gay φιλί στον κινηματογράφο»

Συνεχίζεται η «κόντρα» που έχει ξεσπάσει στην εγχώρια showbiz ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Αλέξη Κούγια.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και ο ποινικολόγος συναντήθηκαν πριν από κάποιες μέρες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών,  την ώρα που βρισκόντουσαν σε εξέλιξη οι δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη,  και ακολούθησε ένας πολύ έντονος διάλογος μεταξύ τους.

Σήμερα το πρωί (20/5), ο ποινικολόγος μίλησε στη Μπέσσυ Αντωνάκη και την κάμερα του Πρω1νού και σχολίασε το περιστατικό με τον πρόεδρο του ΣΕΗ.

«Ο συγκεκριμένος κύριος, πριν αναλάβω την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη, ήταν και είναι εκτός του κοινωνικού και επιστημονικού μου κύκλου. Εκείνος μου απηύθυνε τον λόγο, δε μπορεί ξαφνικά να έρχεται κάποιος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Πραγματικά αντέδρασα λέγοντάς του ότι είναι νομικά αμόρφωτος. Μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι προέβαλε ως ένα από τα προσόντα του ότι έχει δώσει το πρώτο gay φιλί στον ελληνικό κινηματογράφο.

Εκείνη την εποχή που εξελίχθηκα κι εγώ ποιοτικά σαν άνθρωπος, υπήρχαν άλλες κοινωνικές συνθήκες. Από αυτές τις κοινωνικές συνθήκες συνεχίζω να συμμερίζομαι τις περισσότερες. Δηλαδή δεν θα μπορέσει κανένας να μου επιβάλει ότι επιτρέπεται να υιοθετούν παιδιά δύο ομόφυλοι. Έχω μία διαφορετική προσέγγιση στα γεγονότα και είμαι κατά όλων αυτών. Αυτές είναι οι αρχές μου και επιτρέψτε μου να τις υπερασπίζομαι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι τις ιδιαιτερότητες άλλων ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά o Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Αλευράς: «Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ»

Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στα «καρφιά» της πρώην συντρόφου του Στάθη Σχίζα

Keywords
Τυχαία Θέματα