Kate Middleton: Περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του Tom Cruise

10:14 20/5/2022 - Πηγή: InStyle

Το βασιλικό ζεύγος βρέθηκε χθες στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Tom Cruise, Top Gun: Maverick στο Λονδίνο και μεταξύ άλλων συνόδεψε τον πρωταγωνιστή στο κόκκινο χαλί. Φυσικά, αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν άλλη από τη Δούκισσα του Cambridge, η οποία

εμφανίστηκε σαν σταρ του σινεμά με off-the-shoulder μάξι φόρεμα που μάγεψε τόσο τους παρευρισκόμενους, όσο και τον ίδιο τον Tom Cruise.   

@people

Η Kate Middleton επέλεξε μια δημιουργία του σχεδιαστή Roland Mouret. Ένα αρκετά στενό και chic φόρεμα που αναδείκνυε την σιλουέτα της και επισκίαζε κάθε άλλη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Η μαύρη κρεπ τουαλέτα κολάκευε το μπούστο και τους ώμους με μια κομψή διχρωμία σε άσπρο και μαύρο. Το λαμπερό clutch του Alexander McQueen και τα μακριά σκουλαρίκια Robinson Pelham ολοκλήρωναν την εκθαμβωτική εμφάνιση της Δούκισσας, μετατρέποντας τη βραδιά σε πασαρέλα μόδας.

Ο Πρίγκιπας William επέλεξε μπλε, βελούδινο σακάκι για να συνοδέψει τη σύζυγό του στο λαμπερό event, ωστόσο δεν ήταν αυτός που την βοήθησε να ανέβει τα σκαλοπάτια, αλλά ο gentleman Tom Cruise που με μία κίνησή του, ίσως και να παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο.

Tom Cruise: Mάγεψε τους πάντες στο φεστιβάλ Καννών

@dikeandduchessofcambridge

Στην προσπάθεια τής Kate να ανέβει τα σκαλιά με το υπερβολικά στενό φόρεμά της, ο 59χρονος ηθοποιός της προσέφερε το χέρι του προκειμένου να τη βοηθήσει. Μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί παραβίαση του πρωτοκόλλου, ωστόσο κανείς δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε. Εξάλλου, ο Tom Cruise αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας, συμμετέχοντας ακόμα και στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.  

@dukeandduchessofcambridge

Keywords
Τυχαία Θέματα