Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στα «καρφιά» της πρώην συντρόφου του Στάθη Σχίζα

Μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα, η πρώην σύντροφος και μητέρα της κόρης του παίκτη του Survivor έκανε ένα post με αιχμές στα social media.

Δείτε ΕΔΩ όσα έγραψε στην ανάρτησή της. 

Το απόγευμα της Πέμπτης (19/5),  όταν δημοσιογράφοι συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο «Yes I do catwalk» και την ρώτησαν για την εν λόγω

ανάρτηση, η ίδια απάντησε ότι «δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα Χ Ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου».

Όσον αφορά τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αποκάλυψε τη σχέση της με τον παίκτη του Survivor, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε με πολύ χιούμορ: «Αν την πιάσω τη σουσουράδα, είναι μαρτυριάρα. Την ξέρετε, δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό της. Το λάθος μου ήταν ότι τις είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες. Δεν στενοχωρήθηκα με την έκταση που πήρε το θέμα, απλά δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου, του Στάθη Σχίζα, στη σχέση μας.

Ζω μόνη μου με τον έρωτά αυτό τον καιρό γιατί το παιδί είναι στον Άγιο Δομίνικο. Σίγουρα νιώθω πιο απελευθερωμένη αλλά δεν μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι τη σχέση μου και είναι ο λόγος που δεν το έλεγα τόσο καιρό για να πάει καλά ένας άνθρωπος σε αυτό παιχνίδι. Ακόμη δεν ανακοινώσαμε τη σχέση μας με τον Στάθη και θα πούμε για επόμενο βήμα; Τον γνωρίζω 7-8 χρόνια και είμαστε περίπου ένα χρόνο μαζί. Ο πρώην μου ξέρει για τη σχέση μου με τον Στάθη».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Πέγκυ Ζήνα: «Είχα πει στον άντρα μου πως αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του»

Νικολέττα Ράλλη: Ατύχημα για την παρουσιάστρια -Τι συνέβη;

Χρήστος Σαντικάι: Γιατί δεν του αρέσει να συζητάει για την εγκυμοσύνη της Λάουρας Νάργες

Keywords
Τυχαία Θέματα