Αλέξανδρος Τζόρβας: Μάζεψε σκουπίδια από τη θάλασσα μαζί με τα παιδιά του

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας μπορεί να πέρασε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του μέσα στα γήπεδα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην καριέρα του, έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και έχει δημιουργήσει ένα δικό του κτήμα στον Ασωπό Λακωνίας, στο οποίο καλλιεργεί αμπέλια, ελιές, δημιουργώντας έτσι τα δικά του προϊόντα.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στην καλλιέργεια της γης, από την οποία παράγει και τα προϊόντα της εταιρείας

του, λάδι, ελιές και κρασί. Έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του αλλά και τα δύο παιδιά τους απολαμβάνουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από την ένταση και τη βαβούρα της πόλης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Tzorvas (@ktimatzorva)

Ο πρώην τερματοφύλακας διαθέτει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα, «καρφώνοντας» όλους όσοι δεν σέβονται το περιβάλλον.

Ειδικότερα, ο ίδιος πήγε μαζί με τα παιδιά του στη θάλασσα και μάζεψαν τα σκουπίδια που υπήρχαν στην παραλία. Την αποκάλυψη έκανε ο Αλέξανδρος Τζόρβας δημοσιεύοντας ένα σχετικό στιγμιότυπο στα social media. Όπως θα δείτε, τα σκουπίδια ήταν πολλά, καθώς γέμισαν την καρότσα ενός αγροτικού.

«Πετάξτε τα σκουπιδάκια σας. Μην ανησυχείτε, θα τα μαζέψουμε εμείς», έγραψε ο Αλέξανδρος Τζόρβας στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

Αντώνης Λουδάρος: «Με το κίνημα της διαφορετικότητας έσπασαν τα ταμπού»

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Ο Γιώργος Πολυχρονίου συνεχίζει να είναι μεγάλη αγάπη της ζωής μου»

Μαρία Μενούνος: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης της -«Ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως…»

Keywords
Τυχαία Θέματα