Στάθης Σχίζας: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις φήμες για την προσωπική του ζωή

Στην Πάρο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Στάθης Σχίζας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές!

Ο νικητής του περσινού «Survivor» περνά ανέμελες στιγμές στο όμορφο νησί των Κυκλάδων και ήδη έχει μοιραστεί με τους followers του πολλά στιγμιότυπα από το ταξίδι του.

H ανάρτηση «καρφί» Στάθη Σχίζα

Χτες (26/7), ο Στάθης Σχίζας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία selfie του και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα που έβαλε σε σκέψεις του διαδικτυακούς του φίλους.

«Μικρός

ο κόσμος, με μεγάλο στόμα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

View this post on Instagram

A post shared by Σχιζας Σταθης (@schizas_stathis)

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που υποστήριζε πως ο νικητής του περσινού «Survivor» διατηρεί δεσμό με τη Σοφιάνα Αβραμάκη, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Στάθης Σχίζας είχε πει ενοχλημένος για το εν λόγω δημοσίευμα: «Με είδες εσύ να ανταλλάσσω φιλιά; Για τον Θεό ρε παιδιά, έχω να δω την κοπέλα 15 μέρες. Η περιγραφή της εφημερίδας είναι εμετική. Είναι αστειότητες, γελοία αυτά τα πράγματα. Δεν γέλασα, θύμωσα. Πραγματικά είναι πολύ άσχημο ρε συ. Έγραψαν ότι φιλιόμαστε με την Σοφιάνα και ερχόταν κρυφά στο σπίτι μου. Έλεος! Θα ήμασταν εκεί πέρα έτσι όπως λένε και δεν θα έβγαζε κάποιος μια φωτογραφία; Έμειναν όλοι έκπληκτοι. Δεν θα πάρετε χαμπάρι στην επόμενη σχέση μου. Είναι αστείο».

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Λουδάρος: «Με το κίνημα της διαφορετικότητας έσπασαν τα ταμπού»

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Ο Γιώργος Πολυχρονίου συνεχίζει να είναι μεγάλη αγάπη της ζωής μου»

Μαρία Μενούνος: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης της -«Ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως…»

Keywords
Τυχαία Θέματα