Χριστίνα Παππά: Η σέλφι με τη μητέρα της, μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η Χριστίνα Παππά είναι πολύ ενεργή στα social media, αφού σε καθημερινή βάση τροφοδοτεί το προφίλ της με φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της. Αυτή τη φορά, η επιχειρηματίας γνωστοποίησε πως η μητέρα της πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της.

Η αλήθεια είναι πως η Χριστίνα Παππά έχει αναφέρει αρκετές φορές δημόσια πως η μαμά της αντιμετώπιζε κάποια σοβαρά θέματα με την υγεία της, χωρίς, ωστόσο να προβαίνει σε λεπτομέρειες, μιας και επρόκειτο για ένα λεπτό και πολύ προσωπικό θέμα.

Πριν

από μερικές ώρες, η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία με τη μητέρα της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Σιδερένια μανούλα». Η ίδια απέφυγε να γράψει κάτι άλλο, όμως πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα που έχει η μητέρα της.

«Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για μένα. Είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας η μητέρα μου. Έκανε δύο αποτυχημένες επεμβάσεις δυστυχώς και σε λίγο καιρό θα κάνει και τρίτη επέμβαση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά», είχε εξομολογηθεί η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν».

Περαστικά!

Πηγή Φωτογραφιών: Instagram

Διαβάστε ακόμα:

Αντώνης Λουδάρος: «Με το κίνημα της διαφορετικότητας έσπασαν τα ταμπού»

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Ο Γιώργος Πολυχρονίου συνεχίζει να είναι μεγάλη αγάπη της ζωής μου»

Μαρία Μενούνος: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης της -«Ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως…»

Keywords
Τυχαία Θέματα