Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Μαζί σε βάφτιση λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους

Εδώ και μερικούς μήνες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας δεν είναι πια ζευγάρι. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την γνωστή επιχειρηματία να φεύγει από το σπίτι που στέγαζαν τον έρωτά τους και να μετακομίζει μόνη της σε νέο σπίτι.

Μπορεί η σχέση τους να έμοιαζε ονειρεμένη και όλα να έδειχναν πως μπορεί να έφταναν μέχρι και την εκκλησία, όμως τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τη σχέση τους. Μάλιστα, εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Στάθης Σχίζας έχει κάνει block από το Instagram

την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αφού -όπως ο ίδιος είπε- δε θέλι να βλέπει πράγματα καθώς τον επηρεάζουν.

Που βρέθηκαν Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας μετά τον χωρισμό τους

Πριν από μερικές ώρες, η Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν μετά τον χωρισμό τους για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο. Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι έδωσε το παρών στην ίδια βάφτιση του παιδιού φίλων τους και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με απόσταση μεταξύ τους 3-4 καρέκλες.

«Δεν καθόντουσαν δίπλα – δίπλα. Η Αλεξάνδρα δεν ήρθε στο μυστήριο καθυστέρησε γιατί είχε και χάλια καιρό χθες και βρεθήκανε στη δεξίωση. Είχαν μία απόσταση με 3-4 καρέκλες, αλλά την ώρα που σηκώθηκαν να πάνε στο μπουφέ για φαγητό, είδα τον Στάθη να είναι πίσω από την Αλεξάνδρα και να θέλει να τη βοηθήσει να της βάλει το φαγητό στο πιάτο, να την ακουμπάει στον ώμο», ανέφερε η δημοσιογράφος του Mega.

Μάλιστα, η Άννα Ζηρδέλη σχολίασε ότι πιστεύει πως ο Στάθης Σχίζας είναι ακόμα καψούρης με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Η στιγμή που φόρεσε τακούνια στη σκηνή του Athens Pride 2023 (Βίντεο)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νοσεί για δεύτερη φορά με κορονοϊό -«Κοντεύω να τρελαθώ γιατί…»

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Έσπασε» on camera η κόρη του, Άννα μετά την κηδεία του -«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, τσακωθήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα