Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Είναι ζευγάρι! Η φωτογραφία με το φιλί στο στόμα και το άγνωστο τατουάζ

Μπορεί κάποιες φήμες να ήθελαν πριν από μερικούς μήνες την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να είναι ζευγάρι, όμως εκείνη το είχε διαψεύσει, αναφέροντας πως οι δυο τους είναι συνεργάτες και πολύ καλοί φίλοι.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας διέρρευσε στα social media ότι ο Στάθης Σχίζας θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, θέλοντας να τον στηρίξει, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram

μια σειρά από video, ζητώντας από τους διαδικτυακούς φίλους της να τον ψηφίσουν προκειμένου να παραμείνει στο reality.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/05/220518224954_panagiotarou.mp4

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, λοιπόν, βλέποντας την ανάρτηση της καλής φίλης της, θέλησε και εκείνη με τη σειρά της να ζητήσει από τους followers της να ψηφίσουν τον Στάθη Σχίζα. Μάλιστα, το μοντέλο δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες, η μία εκ των οποίων έβαλε «φωτιά» στο Instagram.

Όπως θα δείτε, στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί στο στόμα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. Ακόμα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως ο παίκτης του Survivor έχει στο σώμα του ένα τατουάζ που γράφει «Αλεξάνδρα».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Σαμπάνης: Η Ιωάννα Σαρρή τον καμάρωσε στο κέντρο που εμφανίζεται ανήμερα των γενεθλίων του

 Κλέλια Ρένεση: Η κόρη της έγινε τριών! Τα δημόσια λόγια αγάπης

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα