Πελαγία Καζολέα – Σοφιάννα Αβραμάκη: Γκρίζα σύννεφα στη φιλία τους – Τι συνέβη;

Η Πελαγία Καλοζέα κάθισε στον καναπέ του «Love it» και σχολίασε μαζί με την ομάδα της εκπομπής όσα συμβαίνουν στο Survivor. Η ίδια ρωτήθηκε, μάλιστα, αν επικοινώνησε με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, αφού οι δύο τους έκαναν στενή παρέα τους δύο μήνες που η Πελαγία Καζολέα παρέμεινε στο παιχνίδι.

Τότε, η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχουν επικοινωνήσει καθόλου μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη παρά το γεγονός ότι εκείνη έχει έρθει σε επαφή με διάφορους παίκτες τόσο αυτού όσο και προηγούμενων Survivor.

«Δεν

έχουμε επικοινωνήσει καθόλου παρόλο που εγώ περίμενα κάποια κίνηση από εκείνη, γιατί έχει επικοινωνήσει με άτομα που δεν θα φανταζόμουν, όπως με τον Aνδρέα και παίκτες από παλαιότερα Survivor. Το ότι είναι πονηρή το έχει πει και εκείνη κάποια στιγμή, αναφέροντας ότι δεν είναι και κάτι κακό», αποκάλυψε στην αρχή η Πελαγία Καζολέα.

Αναφερόμενη στον χαρακτηρισμό «πονηρή», που είχε αποκαλέσει τη Σοφιάννα Αβραμάκη, η ίδια σχολίασε: «Δεν έχω βγει και δεν έχω πει τίποτα από αυτά που έχουμε συζητήσει. Το ότι τη χαρακτήρισα “πονηρούλα”, το είπα, αλλά δεν είπα το γιατί την αποκάλεσα έτσι. Είχαμε δυο μήνες φιλίας και μόλις εγώ βγήκα από το παιχνίδι επικοινώνησα με την οικογένειά της και τη στήριξα. Βγαίνοντας, όμως, έξω έμαθα και πράγματα που είπε για εμένα, αφού αποχώρησα. Περιμένω τώρα να επικοινωνήσει μαζί μου για να μάθει τον λόγο που έχω ενοχληθεί».

Και κατέληξε: «Σε περίπτωση συζήτησης μαζί της θα την άκουγα, αλλά όσα έγιναν δεν είναι λόγος να βάλουμε ένα Χ στην επικοινωνία μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Προφυλακιστέος κρίθηκε ο γνωστός ντράμερ για αποπλάνηση ανηλίκων

 Χριστίνα Μπόμπα: Η δύσκολη περίοδος μετά τη γέννηση των διδύμων – «Ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο»

 Συγκινεί η Άννα Ανδριανού: «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα