Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Στέλλα – «Νιώθω ότι οι παίκτες και των δύο ομάδων θα με στήσουν στον τοίχο»

Σε κλάματα ξέσπασε η Στέλλα Ανδρεάδου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς οι συμπαίκτες της και από τις δύο ομάδες την «στήνουν» στον τοίχο κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει στον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος είναι απομονωμένος και δεν μιλάει με κανέναν στην καλύβα.

«Η ομάδα ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά, οι εντάσεις δημιουργούνται κάθε ένα τέταρτο. Γενικά, τις τελευταίες δύο ημέρες και εγώ δε είμαι ψυχολογικά καλά.

Είμαι δυνατή σαν άνθρωπος και δεν θέλω ούτε να κλαίω ούτε να έρχομαι σε τέτοια κατάσταση απλά θεωρώ ότι δεν είμαστε ομάδα», εξομολογήθηκε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Και συνέχισε, εξηγώντας τι ακριβώς συμβαίνει στην παραλία του Survivor: «Εγώ νιώθω ότι βρίσκομαι κάπου στη μέση. Πολλές φορές λυπάμαι τον Τάκη που είναι μόνος του και αν πάω να του μιλήσω και του πω έναν καλό λόγο, κατευθείαν θα πέσουν τα βλέμματα και της μπλε και της κόκκινης ομάδας επάνω μου και θα με στήσουν στον τοίχο γιατί του μίλησα.

Αυτό με κάνει να αισθάνομαι λίγο περίεργα, λίγο απομονωμένη και γι’ αυτό τις τελευταίες ημέρες δεν είμαι καλά. Από τη μία θέλω να βοηθήσω κι από την άλλη η ομάδα δεν θα μου μιλάει. Όχι, ότι κάνω παρέα με τον Τάκη αλλά και να ανοίξω μία συζήτηση θα ‘ρθει ο Μαρτίκας και θα μου πει γιατί κάνω reality…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σαμπάνης: Η Ιωάννα Σαρρή τον καμάρωσε στο κέντρο που εμφανίζεται ανήμερα των γενεθλίων του

 Κλέλια Ρένεση: Η κόρη της έγινε τριών! Τα δημόσια λόγια αγάπης

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα