Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Η Ανέτ πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατερά του Μελέτη!

Ραγδαίες και ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv και της Σοφίας Τσίρκα, η Ανέτ επιστρέφει στο Διαφάνι και συναντά τον πατέρα του Μελέτη.

Η Ανέτ επιστρέφει στο Διαφάνι

H επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό, αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις, καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη, που θα την οδηγήσει σε µια µοιραία επιλογή. Η τελευταία, µαθαίνοντας

πως ο Μελέτης στο Παρίσι περνούσε χρόνο µε τη Ζορζέτ, αποφασίζει να δώσει µία ευκαιρία στον Αλέξη. Έτσι, ο τελευταίος δεν διστάζει να µπει στο σπίτι των Σεβαστών και να ζητήσει σε γάµο την Πηνελόπη αφήνοντάς τους όλους έκπληκτους.

Η Ανέτ συναντάει τον πατέρα του Μελέτη

Και ενώ η Ανέτ θέλει να περάσει µε ηρεµία τις µέρες αυτές στο Διαφάνι, µία συνάντηση που έχει µε έναν άντρα φέρνει την απόλυτη ταραχή στη ζωή της. Η Ανέτ συναντάει τον Σωκράτη Θέµελη. Για όλους τους άλλους ο άντρας αυτός είναι ο πεθερός του Κωνσταντή. Για την Ανέτ, όµως, είναι ο άνθρωπος που της άλλαξε για πάντα τη ζωή, καθώς είναι ο άντρας που τη βίασε και την άφησε έγκυο.

Διαβάστε περισσότερα: 

Ελληνίδα ηθοποιός τονίζει: «Το Bachelor με ξεπερνά! Πάμε καλά; Είναι πρότυπο αυτός ο άνδρας;»

Ο Κώστας Τσουρός ξεκαθαρίζει: «Υπήρξε διαπληκτισμός, όχι ξυλοδαρμός όπως με κατηγόρησαν»

Ιωάννα Τούνη: H απάντηση σε follower που την ειρωνεύτηκε για τη δήλωση «Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα