3D fishtail: Θα την φτιάξετε σήμερα μόνες σας και θα μείνετε άφωνες με το αποτέλεσμα!

Είναι η δεύτερη φορά που πρέπει να μείνετε σπίτι και γνωρίζουμε πως είστε πιεσμένες. Ίσως αυτή η καραντίνα να είναι λιγάκι πιο δύσκολη μιας και έρχεται χειμώνας αλλά και οι γιορτές και δεν θέλετε να τα περάσετε και τα δύο χωρίς την οικογένεια και τους φίλους σας.

Εμείς όμως παραμένουμε αισιόδοξες και πιστεύουμε πως θα περάσουν όλα και μάλιστα σύντομα. Επίσης, είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε μαζί σας όλα τα νέα των celebrities, τα μυστικά περιποίησης και τα υπέροχα beauty

looks που μπορείτε να δημιουργείτε μόνες στο σπίτι.

Είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος άλλωστε για εξάσκηση. Ότι δεν προλάβατε να μάθετε στην πρώτη καραντίνα θα το κάνετε τώρα.

Smokey eye look για παράδειγμα,  contouring, την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούν οι Κορεάτισσες, τώρα που έχετε χρόνο αλλά και τις ωραιότερες και πιο εντυπωσιακές πλεξούδες.

Η σημερινή μάλιστα είναι ένα μικρό αριστούργημα και ταυτόχρονα πανεύκολη. Πρόκειται για μια 3D fishtail και την προτείνει η αγαπημένη μας hairstylist, @annalovesbraids.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το video που ακολουθεί και να αντιγράψετε πιστά τις κινήσεις:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids)

Τι λέτε κορίτσια; Σας άρεσε η σημερινή ιδέα μας για hair look; Εμάς πάντως πολύ, γι’ αυτό και φυσικά σας προτείνουμε να την υιοθετήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα glam και χρυσά make up προϊόντα που πρέπει να αποκτήσετε αμέσως μόλις βγείτε από το σπίτι!

Chrissy Teigen: Χρησιμοποιεί 2 μόνο προϊόντα περιποίησης πριν πέσει για ύπνο και πρέπει τα δείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα