Ιωάννα Τούνη: H απάντηση σε follower που την ειρωνεύτηκε για τη δήλωση «Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε πρόσφατα στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη η Ιώαννα Τούνη!

Στην συνέντευξη αυτή η ίδια αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό την περίοδο του 15Αύγουστου, ενώ τόνισε πως δεν πρόκεται να ξακολλήσει για τους επόμενους επτά μήνες, καθώς έχει αναπτύξει αντισώματα.

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως «η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια.

Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο.

Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν».

Ωστόσο, η δήλωση της πως «οι τεμπέληδες χαίρονται που τα παίρνουν» προκάλεσε αντιδράσεις

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, μάλιστα, η ξανθιά καλλονή δέχτηκε κάποια αρνητικά σχόλια από τους followers της σχετικά με τη δήλωση αυτή.

Σε ένα από αυτα τα σχόλια η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε πως «το εάν είσαι τεμπέλης ή όχι, το ξέρεις καλύτερα και δεν είμαι εγώ εδώ να το κρίνω. Αστείος δεν είσαι σίγουρα πάντως. Τα επιδόματα που δίνονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική οικονομία της χώρας, η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι επιπτώσεις θα φανούν πολύ σύντομα σε όλους & δυστυχώς είμαστε ακόμη στην αρχή. Παράλληλα υπάρχουν κάποιοι φυγόπονοι που χαίρονται με την κατάσταση και ελπίζουν να κρατήσει πολλούς μήνες ακόμη η καραντίνα, καθώς αράζουν στον καναπέ επί πληρωμή & δεν χρειάζεται να δουλέψουν. Σε αυτούς και αναφέρθηκα, αλλά θέλει βασικό iq για να καταλάβεις βασικά πράγματα».

Δείτε παρακάτω την απάντησή της σε follower της:

Διαβάστε περισσότερα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η παρέμβαση του στο “Έλα Χαμογέλα” μετά τα σχόλια για τις δηλώσεις του για τη Θεία Κοινωνία

Ο Θοδωρής Αθερίδης για τα κλειστά θέατρα: «Δεν θα κινδύνευαν οι θεατές αλλά οι ηθοποιοί σε μια παράσταση»

Ελεονώρα Μελέτη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Keywords
Τυχαία Θέματα