Αυτός είναι ο τρόπος να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για την ηλιοθεραπεία

Ίσως διαβάζοντας τον τίτλο να αναρωτηθείς; Μα χρειάζεται άλλη προετοιμασία η επιδερμίδα για τον ήλιο, εκτός από το κατάλληλο αντηλιακό;

Και εμείς θα απαντήσουμε: άλλη η προστασία, άλλη η προετοιμασία! Φυσικά η αντηλιακή προστασία είναι η νούμερο 1 προτεραιότητά σου είτε στην παραλία είτε στην πόλη (όπως λέμε και ξαναλέμε), όμως αν προηγηθεί και η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας, που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς μαυρίσματος, ενισχύει το φυσικό μαύρισμα και προλαμβάνει τη φωτογήρανσης, τότε… ακόμα καλύτερα!

Και πώς μπορείς να την προετοιμάσεις; Με ένα προϊόν ειδικά μελετημένο για

αυτό το σκοπό, όπως το νέο Bronz Impulse της Institut Esthederm, το οποίο έρχεται να υποστηρίξει τη διαδικασία μαυρίσματος αλλά και να εξασφαλίσει στη συνέχεια (σε συνεργασία με το αντηλιακό σου), ένα υγιές, λαμπερό, μπρονζέ χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Institut Esthederm France (@institut_esthederm)

Αναζωογονητικό και δροσερό, αυτό το ανάλαφρο mist είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ειδικά επιλεγμένα συστατικά που ενεργοποιούν την παραγωγή της μελανίνης. Έτσι, αφενός ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών (που όλες ξέρουμε ότι δημιουργούν φθορές στα κύτταρα) και τη βοηθάει να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στην έκθεσή της στον ήλιο, πάντοτε σε συνδυασμό με την κατάλληλη αντηλιακή προστασία.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς επτά μέρες πριν την έκθεση στον ήλιο, κάθε μέρα. Στη συνέχεια, το εφαρμόζεις 20 λεπτά πριν την ηλιοθεραπεία, κάτω από το αντηλιακό σου και μετά, επαναλαμβάνεις μία φορά τη μέρα την εφαρμογή, πρωί ή βράδυ, για να παρατείνεις το μαύρισμα, να κλειδώσεις την απαλότητα και τη λάμψη της επδιερμίδας σου.

Πηγή φωτό:Instagram/savapile

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

DIY: Scrub προσώπου με καφέ & κακάο για λαμπερή επιδερμίδα!

TikTok: Το hack που έγινε viral και τρέλανε το brand που αναφέρεται!

Το καινούριο mani του Machine Gun Kelly… βγάζει μάτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα